2777
2789
عنوان

دوست نامرد من

170 بازدید | 20 پست

بهم میگفت بهترین دوستمی، حتی اوایل میگفت هیچ دوستیذغیر از تو ندارم، باهام درددل میکرد تمام جیک و پوکزندگیشو بهم گفت متم همیتطور همه چی بهش گفتم، خیلی وقتا کاری داشت میگفت واسش انحام بدم و منم همه رو انجام میدادم، اما با همه بیرون و خوش گذرونی میرفت غیر از من، ازون طرف کارایی میکرد که انگار صمیمی هستیم و مهمم براش از طرف دیگه هیچوقت با من بیرون نمیوند درحالی که با همه میرفت تهش چند بار بهش گفتم با من نمیایی بهم گفت نمیشه و نمیخوام تو چیزی فراتر از خواسته ی من میخوای، من با دوستای دیگم هر شب میرم بیرچن با تو نمیتونم بیاو اصن فکر کن ایران نیستم و ولم کن و...... گفتم من الان تازه مادر بزرگم فوت شده به بودنت نیاز دارم گفت من مسئول مرگ مادر بزرگت نبستم، من نه میتونم درکت کنم نه چیزی

چ یچه مگفتی ب عنم سی.تر

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این چ سمیه ینی چی نمیتونم پیش تو بیام

بهش میگفتم خب فقط بگو من چکار کردم که نمیای میگفت هیچ کاری نکردی منم‌از رودن کناذت بدم‌ نمیاد اما نمیشه..

قبل ار اینکه مستقیم‌این حرفارو بزنن هر وقت بهش پیشنهاد بیرون میدادم نمیومد هر وقت خودش پیشنهاد میداد حتی کنسل میکرد حتی یه‌بار قذار داشتم باهاش ساعتی‌ک قرار دلشتیم‌جواب تلفمم. نداد و نیومد

برعکس عین‌اوسکولا التماسش کردم‌اون شب چون تازه مادربزرگم فوت شده بود نمیتونستم‌تو اون شرایژ بپذیذم ک ...

چقد سادع ای 

اصلا الان پی شو نگیر بی لیلقته

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
واقعا سادگی کردم تو این موقعیت فقط باج بهش دادم اونم ر ی د بهم

الانم کلا پاکش کن از زندگیت راحت