2777
2789
عنوان

ریزش مو شدید

183 بازدید | 17 پست

شبتون بخیر

پلی کیستیک دارم موهام همش میریزه 

دارم دیوونه میشم موهامو خیلی دوست داشتم الان خیلی حجمشون کم شده نمیدونم باید چیکارشون کنم🤦‍♀️🤦‍♀️

منم

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دس رو دلم نزار کامل کچل شدم 

جلو موام خیلی ریخته کف سرم کامل مشخصه سنو دادم گفت رحمت مشکلی نداره ولی کبدم گرید ۲ 

احساس میکنم سنوش خوب نبود اخه مه چند سال پیش تخمدانم ضعیف بود

الان ریزش مو شدید دارم کف سرمم جوشای دردناکی میزنه نمیدونید دلیلش چیه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز