2777
2789

دعا میکنم به ارامش برسی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

🥲❤️❤️

ان شاءالله زندگیت پرازآرامش و نورخدایی باشه 

درپناه خداباشید❤❤

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

قربونت❤️❤️

خدانکنه چیشده آبجی زدی به سیم آخر دنیاکه به آخرنرسیده تنها حلال مشکلات خداست امید وارم یادخدا آرومت کنه از کاش میتونستم کمکت کنم❤💚

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

خدانکنه چیشده آبجی زدی به سیم آخر دنیاکه به آخرنرسیده تنها حلال مشکلات خداست امید وارم یادخدا آرومت ...

احساس پوچی میکنم هیچکی دوسم نداری خیلی تنهاممم😭😭😭😭

خدانکنه چیشده آبجی زدی به سیم آخر دنیاکه به آخرنرسیده تنها حلال مشکلات خداست امید وارم یادخدا آرومت ...

کسی که دوسم داشت میخواد ترکم کنه و باهام خیلی سرد شده😭😭😭😭

احساس پوچی میکنم هیچکی دوسم نداری خیلی تنهاممم😭😭😭😭

چرا پوچی هممون تنهاییم حتی اونایی که دورشون شلوغه 

کسی که دوسم داشت میخواد ترکم کنه و باهام خیلی سرد شده😭😭😭😭

بیخیالش عزیزم کسی که میخواد بااحساساتت بازی کنه و اذیتت کنه همون بهتر که بره 

حیف تو و احساس پاکت نیست 

حالم اصلا خوب میست قلبم درد میکنههههه😭😭😭😭

میفهمت ولی به خدا خودتو اذیت نکن سعی کن باخداحرف بزنی ی روزی به این روزات فکرمیکنی حسرت میخوری عزیزم تو لایق بهترینایی لایق به عشق پاکی  به احساس ناب 

خودتو بخاطرکسی که رفته اذیت نکن