2777
2789

وقتی دلم میگیره یا کلی حرف تو دلمه یا میخوام برم بازار کسی نیست که بهش بگم،  کسی و ندارم وقتی تنها بودم گم بیا خونمون پیشم باش هرچی خواستم بهش بگم بدون ترس اینکه قضاوت کنه،  به نظرم ادم بمیره بهتر از اینه که هیچ ادم امنی پیشش نباشه پیر شدم از بچکی دارم دیوونه میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من راضیم از این وضع 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

موافقم 

واقعا ابجی داشتن نعمته

ولی خب نداری دیگ چرا حسرت چیزیو میخوری نداری

باهاش باید تا الان کنار میومدی

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋

قبول دارم من دوتا خواهر دارم که هر لحظه میتونم بهشون زنگ بزنم و درد دل کنم ولی بازم گاهی دلم میگیره 

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

اصلا نمیشه با این ها درد دل کرد.کسی حوصله نداره بشینه درد دل کسی رو گوش بده حتی اگه خونواده ی آدم با ...

اتفاقا من با دوستام اصلا نمیتونم حرف بزنم

جعبه سیاه من مادرمه، البته خب واسه همه اینجوری نیست

مجرد باشی یکم سخته، ولی من مجردیمم با دوستام راحت نبودم، بیشتر با دختر عموم که هم سن و سال بودیم جیک تو جیک بودیم

این قبله را دوباره بچرخان، تا گوشه ی مخالف هستی...

موافقم  واقعا ابجی داشتن نعمته ولی خب نداری دیگ چرا حسرت چیزیو میخوری نداری باهاش باید تا ال ...

اتفاقا هرچی بیشتر میگذره بیشتر نبودشو حس میکنم،  وقتی که تو عروسیک یکی و نداشتم دلم بهش قرص باشه کسی هم سنم نبود ک بریم بازار مامانمم حوصله نداره هیچوقت،  بخوام بگم کدوم رفتار خوبت یا اتفاقای روزمو توضیح بدم کسی و ندارم بچه که بودم سرم شلوع بود مدرسه و درس ولی الان افسردم کرده وقتی میبینم همه خواهرا پشت همن و هوای همو دارن دادا و بابام پشتم نیست شوهرمم اخلاقش زیاد باهام خوب نیس،  کسی نیس باهام حرف بزنه بهش حرفامو بگم همه موندن تو سینم،  واقعا امیدی ب زندگی ندارم