2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چوبی من دوست دارم.نتی خریدی یا حضوری؟ بنظرم دو نوع کافیه.سعی کن تعداد رو بالا ببری اونم وقتی رفتی س ...

حضوری خریدم،  ظروف برنجی هم دوستدارم یا استیل،  نه هزینه دانشگاه و کتاب نمیدن 

حضوری خریدم،  ظروف برنجی هم دوستدارم یا استیل،  نه هزینه دانشگاه و کتاب نمیدن

پس از کجا میاری پول؟!!😔

ببین تو برای عید یا تولد یااا هرچی مهمون ک بیاد مثلا ۲۰تا پیش دستی لازم داری.نمیشه هرکدوم رنگ و وارنگ باشه که.دو مدل بخر اما کامل

البته بازم ببین چی دوست داری

پس از کجا میاری پول؟!!😔 ببین تو برای عید یا تولد یااا هرچی مهمون ک بیاد مثلا ۲۰تا پیش دستی لازم دا ...

بلورهجده نفره خریدم، اما پیشدستی چوبی نخریدم فقظ شش تا کاسه خریدم،  یک میوه خوری و شیرینی خوری و اجیل خوری با سینی چوبی،  قوری در بامبو هم خوبه ست میشه،  میتونی شش تا کاسه شو هم نخری به نظرم پیشدتی لازم نیست بجاش یه تخته سرو چوبی خوبه،  دانشگاه دولتی میرم هرچهار پنج ماه یک و خورده ای میدن فقط

من ندارم

از همون وسایل سرویس چینی ام استفاده میکنم

به نظرم سخت نگیر

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
پس از کجا میاری پول؟!!😔 ببین تو برای عید یا تولد یااا هرچی مهمون ک بیاد مثلا ۲۰تا پیش دستی لازم دا ...

پیشدستی بلور هجده تا دارم ولی چینی 30 تایی لب طلایی گرفتم، مهمون زیاد دارررم واسه همین،  مهمون منظورم فامیلای شوهرم هست،  وگرنه شانس من نه خواهری دارم نه دوست صمیمی واقعا ناراحتم از این بابت 

اجیل خوری و میوه خوری اینچیزا باید باشه

سرویس چینی خودش کاسه اینا داره ها

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
سرویس چینی خودش کاسه اینا داره ها

ارخ،  پست هاتو دیدم یا بیو گرافی که گفتی بین دو موقعیت عقلانیو قعلانی ادم گیر میکنه و از دستش میده...  منم موقعیک باید درسمیخوندم خوب نخوندم ب خیلی چیزا نرسیدم الان هیچ دوستی ندارم خواهری ندارم افسردهشدم دلم میخواد یکی باشه با۷اش برم بازار یا باهاش درد و دلکنم حرفامو بزنمکنارم باشه یا اتفاقات جالب رو براش تعریف کنم یا مسافرت میریم براشبگم ولی کسی و ندارم بهنظرتون باجی اروم شم،  یعنی گاهی اوقات انقدر حسرتش رو میخورم ک یهو میزنم زیر گریه از تنهایی اینکه کسی و نداشتم و ندارم🥲

ارخ،  پست هاتو دیدم یا بیو گرافی که گفتی بین دو موقعیت عقلانیو قعلانی ادم گیر میکنه و از دستش م ...

دیر نمیشه عزیزم

بخون و بخواه