2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ضد جوش قویدرمان انواع لکرفع تیرگی زیر چشمجداسازی پوست و ساخت کلاژنرفع چین و چروکدرمان پوست پرتغالیدرمان کک و مکخاصیت ضد آفتاب بودن روشن کننده و سفید کننده عالی پوستکرم اگوستا بلک با صابون زردچوبه هدیه کرم ضد لک و روشن کننده کرم آگوستا از معتبر ترین فروشگاه اینترنتی و نمایندگی اصلی شرکت آگوستا در کشور

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
.شما تایید میکنید این کرم رو

سازمان غذا ودارو باید تائید کرده باشد شماز داروخونه معتبر شهر تهیه کن صابونش هم هست بپرس از فاکتور خرید هم کپی بگیر داشته باشی

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
سازمان غذا ودارو باید تائید کرده باشد شماز داروخونه معتبر شهر تهیه کن صابونش هم هست بپرس از فاکتور خ ...

مگه رو داروخانه هست گلم 

والا من اطلاعاتی ندارم دوست دخترخاله ام استفاده کرده گفت 

مگه رو داروخانه هست گلم  والا من اطلاعاتی ندارم دوست دخترخاله ام استفاده کرده گفت

بله دارند

پس لابد مورد تایید هست نمیدونم چرا کسی همکاری نمیکنه میخوام استفاده کنم اما میترسم بعدها پوستم خراب ...

تو گوگل با صابون زردچوبه میفروشن اما دوستم با صندل بهش دادن از وسایل آرایشی بهداشتی گرفته 

کدومش خوبه صندل یا زردچوبه