2777
2789

من عروس کوچیک خانواده ام،یه خواهرشوهر سن بالا دارم که مجرده پدر و مادرش فوت شدن،تنها زندگی می‌کنه ولی خونش دور نیست همسایمونه،خونه هیچکدوم از برادراش نمیره فقط میاد خونه ما بخدا نمیخوام دروغ بگم خیلی احترامشو دارم هر غذایی برا خودمون درست میکنم به اونم میدیم شبا هم میگه میترسم تنهام میاد خونه ما،بگذریم امروز کلی حرف بار من کرد که چرا میری خونه بابات،با بچه هات چرا جلو من تند حرف میزنی ... خلاصه هرچی دلش خواست گفت بعد قهر کرد رفت خونه خواهرش الان عذاب وجدان دارم میترسم آهش دامنمو بگیره،نمیدونم چکارکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر اون من بد رفتار کردم،هرروز اینجاست خیال داره عین مهمون باهاش رفتار کنم انتظار داره با بچه خود ...

خب بچه خودته هر طور دوس داشته باشی باهاش رفتار میکنی از اول باید کاری میکردی ک حد و مرز خودشو بدونه 

خب بچه خودته هر طور دوس داشته باشی باهاش رفتار میکنی از اول باید کاری میکردی ک حد و مرز خودشو بدونه& ...

آره خودمم همین فکر میکنم ولی باز دلم براش میسوزه امشب چندبار خواستم برم دنبالش بیارمش باز دیدم اینجوری فایده نداره واقعا آرامش خودمو تا حالا خیلی فدای آرامش اون کردم،روم نشد بهش بگم یه مدت هم برو خونه بقیه برادرات به هرحال اونا هم وظیفه ای دارن همش نمیشه خونه من باشه پنج تا داداش داره

عزیزم عذاب وجدان نداشته باش بزار حدو حدود خودشو بدونه بزار بره جای دیگه رو تجربه کنه قدرتو بدونه همیشه اول ارامش خودت و بچه هات برات مهم باشه

جای بدی هم که نرفته بزار بمونه خونه خواهر و برادراش

توام یه مدت که قهره بیشتر برو سر بزن خونه خونوادت

آره بهتر هست که فعلا خونه بقیه هم بره

تا بچه ها بزرگ شن،اونموقع خودش بشینه خونه ش، بچه ها برن پیشش

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

به نظرم اشتباه از اون خانم هست که شرایط زندگیش رو نپذیرفته.زن گنده تنها بودن که ترس نداره در قفل کن بگیر بخواب بهتره که آواره خونه برادر و خواهراش باشه.شمام دیگه کاریش نداشته باش خودش برمی گرده

آره خودمم همین فکر میکنم ولی باز دلم براش میسوزه امشب چندبار خواستم برم دنبالش بیارمش باز دیدم اینجو ...

چه دل مهربونی داری 

ولی اونایی ک دل مهربونی دارن بیشتر اسیب میبینن پس مواظب باش