2777
2789
عنوان

افت لثه

247 بازدید | 14 پست

دندونپزشک لبم رو با دستگاه سوزنده حالت تاول شد ژل افتین خریدم نمی‌دونستم چجوریه فقط چند ثانیه خیلی کم روش گذاشتم سریع برداشتم از درد مردمممم دندونام سرم همه جام بعد ده دقیقه یا بیشتر دهنمو شستم گلومم درد گرفت دندونام  بیحس شد انگار یکمی

البته من خیلی کم زدم فقط هم رو افت زدم

تاثیر داشت براتون

دنبال ارزوهات برو

باید 20ثانیه نگه داری افتین ژل،هرچی تو مراحل اولیه بزنی کمتر میسوزه و خوب میشه 

گاهی فرصت باهم بودن کمتر از عمرشکوفه  است شاید فردایی باشد ما نباشیم شاید باشیم و عزیزی نباشد قدر هم را بدانیم...                                     ‌‌‌      لطفا برای دل شکستم مهربونا یک صلوات هدیم کنید     

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه سوختگیه که دیگه افت نیست، افتین ژل نزن بدترش می کنه فقط لبتو چرب نگه دار چند روز طول می کشه خوب ...

ولی معمولا آسیب به دهنت منجر به افت میشه مثلا اگه گاز بگیری

گاهی فرصت باهم بودن کمتر از عمرشکوفه  است شاید فردایی باشد ما نباشیم شاید باشیم و عزیزی نباشد قدر هم را بدانیم...                                     ‌‌‌      لطفا برای دل شکستم مهربونا یک صلوات هدیم کنید     
من نزاشتم بمونه ک انقد درد کشیدن میموند چی 

افتین ژل درد داره واقعا،اما خدایی می ارزه 20ثانیه رو آدم تحمل میکنم بعدش راحت میشه بهتر از یه هفته زجر کشیدن 

از همون شب بعد دندون پزشکی  و تموم شدن بی حسی سفید شد و دردش شروع شد من کاری نداشتم

منظورم همینه دیگه کلا گاز گرفتن،چیز داغ خوردن یا دندون پزشکی رفتن و دکتر با ابزارش به جایی از دهنت بزنه نهایتا افت میشه  

افتین ژل درد داره واقعا،اما خدایی می ارزه 20ثانیه رو آدم تحمل میکنم بعدش راحت میشه بهتر از یه هفته ز ...

من ب حرف شوهرم گوش دادم گفت بزن خوراکیه ضررم نداره 

سریع برداشتم از رو زخم گوش پاک کن رو نمی‌دونستم باید نگه دارم ولی بعدش دیر شستم ضرر داره موند روش؟ البته من اصلا تلخی تو دهنم حس نکردم فقط دردددد

دنبال ارزوهات برو
یعنی تجربه ندارید

عزیز دلم شما افت زدی افتین ژل 20روش نگه دار و خودت راحت کن

من ب حرف شوهرم گوش دادن گفت بزن خوراکیها ضررم ندارن  سریع برداشتم نمی‌دونستم باید نگه دارم ولی ...

روش 20ثانیه باش قورتس نده قشنگ بدش دهنت بشور خورده نباید بشه اما رو دهن موندن به مدت 20ثانیه عیبی نداره درمانه،برای یه افت بیش از دو برابر نباید استفاده بشه

روش 20ثانیه باش قورتس نده قشنگ بدش دهنت بشور خورده نباید بشه اما رو دهن موندن به مدت 20ثانیه عیبی ند ...

من بعد ده دقیقه شستم میگم چقدر درد داره نگو شما زود شستین من لثه هام از قبل خارش داشت میگم فقط ضرر واس اونا نداشته باشه و اشتباه کردم ب حرف شوهرم گوش دادم

دنبال ارزوهات برو
2827
2791
2779
2792