2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

براچی

خوب نیست یعنی خوب هستا ولی موقتیه 

من ۶-۷ ماه خوردم مرتب هم آزمایش میدادم که به کبدم آسیب نرسونه 

بعد این دوره ۶-۷ ماهه که تموم شد صورتم خوب بود اصلا جوش نمی‌زد بعد یک ماه دوباره شروع شد 

پیش یه متخصص پوست دیگه گفتم داستانو گفت شاید مصرف قرص یهو قطع شده اصولی نبوده دوباره برگشته 

ولی بازم خیلی داروی سنگینه عوارضشم زیاده پوست خشک میشه لب خشک میشه من همش خونریزی بینی داشتم از بس خشک میشد حتی آب چشم هم خشک میشه خودم چشم درد شدید می‌گرفتم مجبور میشدم قطره چشم استفاده کنم هنوزم این خشکی چشم باهام هست بعضی وقتا اذیتم میکنه

ولی بیخیال هم نباش که جاش بمونه

اگه بری پیش پزشکای طب سنتی خیلی خوبه با دمنوش و سرکه انگبین و اینحور چیزا پاکسازی انجام میدن یا بعضیاشون زالو و حجامت پیشنهاد میکنن اونا بنظرم بهتره تا بخوای داروی سنگینی مثل راکوتان بخوری

ولی بیخیال هم نباش که جاش بمونه اگه بری پیش پزشکای طب سنتی خیلی خوبه با دمنوش و سرکه انگبین و اینحو ...

چ خوووب 

شما جاییو میشناسی یا پیشش رفتی برا پوستت ک خوب باشه ؟

من سه بار حجامت عام انجام دادم ( بین دوتا کتف) زیاد تاثیری برای صورت نداشت ولی خودم سرحال میشدم شنیدم برای صورت حجامت صورت یا پشت گوش یا زیر چونه خوبه

بعد از اون با یه خانومی مجازی آشنا شدم همین سرکه انگبین و دوسه تا دمنوش داد اونم خیلی خوب بود برام ولی یه دوره خوردم ول کردم درگیر چیزای دیگه بودم 

الانم یه جایی رو جدیدا باهاش آشنا شدم بقیه تعریفشو میکردن برای زالو دوباره اونم بهم همین دمنوش و اینا رو داد اون هنوز نتیجه نگرفتم

دکتر میر غضنفری هم چند سال پیش میرفتم چون مسیرش خیلی دور بود دیگه پیشش نرفتم اونم خوب بود یه بارم تو ...

خیلی بده من‌ کرم اینا میزنم هرچی میزنم فایده ای نداره 

ی مدت ک‌نمیزنم صورتم باز پر جوش میشه😐

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز