2777
2789
عنوان

سرطان

180 بازدید | 6 پست

سلام عزیزان

کسی هست اینجا کسی خودش یا خانوادش یا آشنایی سرطان داشته باشه؟؟؟

بابام سرطان داره دکتر انکلوژیشو عوض کرده رفته پیش یه دکتر دیگه ،براش سی تی اسکن نوشته یه هفته بعد آخرین تزریقش ،جواب آزمایش مثل یه سال پیش بود تغییری نکرده بود،دکتر گفت حالت خوبه و الان یه ماه و نیمه براش شیمی درمانی نکرده،(جواب آزمایشش دقیق بود یا نه من خودم شک دارم چون یه هفته بعد شیمی درمانی انجام داده )میخوام بدونم شیمی درمانی تا چه مدت تاثیر داره و مانع بزرگ شدن تومور میشه ؟؟؟چون این دکتر همش طولش میده.

بستگی داره به درمانی ک دکتر میده برای هرکی فرق داره! 

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تومورها ریه بسیار کند از بین میرن و عموما دارویی به اسم جمزا براشون تجویز میشه که غیر فعالشون میکنه یعنی ممکنه تو تصویر برداری عکس تومور دیده شه ولی در واقع تومور غیر فعال شده و دیگه رشد نکنه و یا حتی از بین رفته باشه باید تو تصویر برداری بعدی همچنان اندازه تومورها رو چک کرد همچنین اگه علایم رشد تومور قطع شده باشه دیگه جای نگرانی نیست

تومورها ریه بسیار کند از بین میرن و عموما دارویی به اسم جمزا براشون تجویز میشه که غیر فعالشون میکنه ...

نمیدونم والا پدرم درد زیادی داره حالش خوب نیست ،اکسی کدون مصرف میکنه ،درست غذا نمیخوره صداش ضعیف شده و ...دکتر هم همش میگه ماله مغزته(دو تا کیست در مغزش هست که معلوم نیست سرطانیه یا نه )گفت بره تهران گامانایف کنه بیشتر رو اون تمرکز داره ،به ریه اش زیاد توجه نمیکنه در یکی از دنده های قفسه سینه اش یه تخریب هم هست .در اثر ضربه نیست پس چیه؟؟