2777
2789
عنوان

26 سال پیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 43 پست

منم۲۶هستم باسه تابچه،ولی همیشه فکرمیکنم هنوز۱۴سالمه،بچه هام میگن اصلاشبیه مامانا نیستی،خیلی سخت میگیری

آدم های تمام شده رادیگرازنوشروع نکنید....نه آنهامثل قبل خواهندبود.....ونه تو.....ونه حتی رابطه هایتان........
نه ، ولی اینکه با 26 سال سن هنوز مامان نشدم اذیت کننده ست ،، همکلاسی هام همه بچه دارن و من....

روستایی هستی؟ 

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیر بودن ب دلهه

ن سن 

یکی هست ۲۰ سالشه خسته و افسردع از زندگی انگار ک ۴۹ سالشه

یکی هست ۴۹ ساله ولی بقدری با حوصله و خوش ذوقو پر از طراوت زندگیع ک ادم میگه این ۱۸ سالشه

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋
چرا حوصله نداری؟؟؟

میرم سرکار خسته میشم باوجودیکه شغلم شبکه و یه روزی آرزوی استخدام شدن و کارمندی رو داشتم ولی دیگه حال ندارم دو ساله دارم میرم اول راهم هستم

من هعی بیشتر دارم افسرده میشم پستا رو میخونم    

ای جانم چراافسرده گلم؟

آدم های تمام شده رادیگرازنوشروع نکنید....نه آنهامثل قبل خواهندبود.....ونه تو.....ونه حتی رابطه هایتان........
میرم سرکار خسته میشم باوجودیکه شغلم شبکه و یه روزی آرزوی استخدام شدن و کارمندی رو داشتم ولی دیگه حال ...

موفق باشی عزیزم

ولی سنی نداری تو هنوز جوونی 

باید سرحال و شاداب باشی 

ی روزایی رو اختصاص بده ب خودت 

جمعه ها برو با همسرت گردش برای روحیت خوبه

هر کاری ک فکر میکنی حالتو خوب میکنه انجام بده

ب این فکر کن شاید خیلیا دوست داشتن الان جای تو باشن

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
حس میکنم واقعا عقب موندم از زندگیم هنوز تو مرحله مجردی گیر افتادم      

نه بابا سخت نگیر،واسه آیندت تلاش کن،ازدواج وزندگی متاهلی ازدورقشنگه،بعدشم الان دختراهمه بالای ۳۰ازدواج میکنن اصلاهم دیرنشده برات....انشاءالله که به وقتش ازدواج کنی وخوشبخت بشی عزیزم.