2777
2789
عنوان

خیانت

236 بازدید | 20 پست

یه درسی دوران دانشگاه داشتیم به اسم مهندسی فاکتورهای انسانی. استادمون  که به گفته خودش، مدت طولانی تو زمینه‌ی خیانت زوجین تحقیق کرده بود و در این حیطه مراجعه کننده می‌دید، می‌گفت: «در خیانت مردها، اولین کسیکه اون را می‌فهمه خانمشه و آخرین نفری که به روش میاره، خانمشه»

نمیدونم چرا خانم ها زود صداشون در نمیاد

سعید خارجی سابق هستم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون اولین نفر خیانت رو حس میکنن ولی تا میاد ثابتش کنه طول میکشه ایک بین همه فهمیدن خانم نمیتونه ثابت ...

بله. ثابت کردن  خیلی سخته

سعید خارجی سابق هستم... 

نه عزیزم اینجوریام نیست همیشه  خانوم نیست که می‌فهمه یوقتا دوست اون آقا وحتی اطرافیانش می‌فهمن که چیزی نمیگن ...😐😐 من کسانی ومیشناسم همون دوست آقا یه جوری لوداده که شوهرت داره خیانت می‌کنه ..زنه هم سرگرم زندگی خبرنداشته 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
درسته ولی لطمه ای که له خوده طرف میخوره توی طولانی مدت عوارضشو نشون‌میده

بله. یک عذاب وجدان همیشگی و شک و تردید مستمر را به دنبال داره

سعید خارجی سابق هستم...