2777
2789
عنوان

تیروئید

300 بازدید | 23 پست

دوستان عدد tsh ام ۶.۸۲ هستش، اندومتریوز هم دارم و قرص دروسیبلین مصرف می کنم، تیروئید چه کوفتیه؟ باید چیکار کنم؟  دکتر گفته باید ازمایش های تکمیلی انجام بدی ولی من ترسیدم چیکار کنم😭

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

هیچی نیست من داشتم با قرص خوب شد الان بازم دارم بخاطر بارداری هیچ خطری ندارع خوب فقد افسردگی میاره با نازایی

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرکاره یا کم کار ؟؟

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

هیچی نیست من داشتم با قرص خوب شد الان بازم دارم بخاطر بارداری هیچ خطری ندارع خوب فقد افسردگی میاره ب ...

عدد tsh ات چند بود؟ 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
منم دخترم تیروعیدکم کارداره ازنوزادیش اتفاقا امروز جواب آزمایششون گرفتم هنوزنبردم به دکترش نشون بدم ...

خوبه که نتیجه ازمایش

عدد tsh ات چند بود؟ 

مال من ۷ بود 

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
مال من ۷ بود 

مثل مال من، مرسی عزیزم

مثل مال من، مرسی عزیزم

خواهش گلم 

سلام عزیزم شما برای تیروئیدت چکار کردی ؟

سلام عزیزم، رفتم دکتر گفت بالا پایین شدن تیروئید در طول زندگی طبیعیه، هیچ دارویی بهم نداد گفت سه ماه دیگه برو ازمایش بده اگه بازم بالا بود بهت دارو میدم.

سلام عزیزم، رفتم دکتر گفت بالا پایین شدن تیروئید در طول زندگی طبیعیه، هیچ دارویی بهم نداد گفت سه ماه ...

وا 

منم اندو دارم قبل دارو خوردن  تیروییدم همیشه یک و خورده بود 

الان شده چهار

چون سه ماهه پریود نمیشم 

مطمئنم از اینه 

شما برای اندو چکار میکنید؟

2827
2791
2779
2792