2777
2789
عنوان

نصفه شب بابام اومد و‌‌‌...

2150 بازدید | 14 پست

نصفه شب بابام اومد تو اتاقم بهم اب داد منم ک منگ و خواب الو گفت بیا بخور تشنته منم خوردم بعد فردا بلند شدم لیوان کنارم دیدم یهو یادم افتاد برگشتم ب بابام گفتم بابام گفت من نبودم حتمن خواب بودی

هر چقد لیوان رو نشونشون میدم میگم خودت با این اومدی بهم اب دادی باور نمیکنه

جدیدا هم عجیب شده جو خونه

چرا اینجوری میشه 

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵

خواب ندیدم واقعا حسش کردم اب رو گرفتم از دستش خوردم لیوانش گذاشتم کنار تختم

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حرفی ندارم 

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 
خوب حالاچرا گفتی  🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶

چون بنظرم غیر عادی اومد چرا باید بهم اب بده بگه بیا بخور

الان هم یجور خاصی نگام میکنه خونواده انگار دیونه شدم

چقدرم ترسناک شاید تو خواب هزیون میگفتی بهت اب داده دیگه غرورش اجازه نداده بگه من دادم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

چقدرم ترسناک شاید تو خواب هزیون میگفتی بهت اب داده دیگه غرورش اجازه نداده بگه من دادم

اره ممکنه سابقه حرف زدن تو خواب دارم

ولی چرا غرورش اجازه نده بگه من اب دادم🤦🏻‍♀️

اره ممکنه سابقه حرف زدن تو خواب دارم ولی چرا غرورش اجازه نده بگه من اب دادم🤦🏻‍♀️

بابا همین جورن 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖