2789
عنوان

گند زدم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 75 پست
ینفر برگش امروز کامل سفید داد من پرام ریخت بیخیال مهم نیست  من خودم دارم از استرس تیکه تیکه می ...

اون یه نفر شاید هدفش درس نباشه😭من جونم به درس بنده تنبل ترین کلاس مون نمرش بالای ۱۵ هست حالا من زیر ۱۵ شم یعنی رسما باید بمیرم😭

حضوری با رفتارت شخصیتت رو می‌سنجند مجازی هم با پست و کامنتت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بهت اخطار میدن  و روی معدل نهاییت هم تاثیر میزاره

نهایی سوالاش خیلی آسون تر از معلممه اصلا نهایی و کنکورمو چه به این درس لعنتی؟ اگه اینطور بود پا میشدم میرفتم مدرسه ی غیر دولتی و ...

میگن معدل نهایی نوبت اول هم تاثیر میزاره تو معدل کل خرداد از مشاور مدرسه تون هم بپرس

گفتن توی کنکور فقط برگه ی ترم دو مهمه حتی مستمر هم نه

دست من که نیست  

به ما گفته بودن کلا ترم دوم که نهاییه فقط نمره ی برگه تو کنکور تاثیر داره از هر لحاظ بگیم منطقیه چون یه معلم مستمر رو الکی ۲۰ میده یکی دیگه کم میده کلا اون برگه ای که همه ازش امتحان میدن مهمه اینطوری که باید میرفتیم بمیریم😭

نهایی سوالاش خیلی آسون تر از معلممه اصلا نهایی و کنکورمو چه به این درس لعنتی؟ اگه اینطور بود پا میشد ...

نهایی اصلا فکر نکن راحت تر از مدرسه است

تا نهایی ندی نمیفهمی چیه!!!

یه سر به سوالات ادبیات و ریاضی تجربی پارسال بزن متوجه میشی

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛

بقیه  رو بخون

من سال اخر اولین امتحانم فیزیک بود گندددد زدم بدنم سر میشد از فکر بهش

ولی بقیه رو 20 شدم 

بقیه رو بخون خوب

از گوگل هم چیزی نخون

کتابو بخونی یا نمونه سوال خود دبیرا بهتره

اگر نهاییه کتابای اسفندیاری بخون

درزندگی من،عزیزی با رفتنش، شوق تمام امدن ها را تا ابد از من گرفت-نمیتونم وانمود کنم هیچ اتفاقی نیفتاده، وقتی بخش بزرگی از زندگیم به یه دلتنگی عمیق تبدیل شده، آدما قصه عاشقانه خودشون رو دارن که برای نوشتنش همه کار کردن، کی می‌دونه هر کدوم از ما برای دلبسته کردن اونیکی چقدر تلاش کرده، کی می‌دونه کدوم یکی از ما قلبش اول لرزیده؟ کی می‌دونه چند بار از شنیدن اسممون با صدای همدیگه دلمون ریخته؟ ما یه روز به خودمون اومدیم و دیدیم یه چیزایی بینمون عوض شده، حالا دلمون تند تند برای همدیگه تنگ میشه، بارون که میزنه بیشتر بهم فکر میکنیم، پاییز که میاد یه جور دیگه ای دیوونه هم میشیم.کی می‌دونه اولین باری که حس کردیم همدیگه رو دوست داریم چند شب نخوابیدیم؟ کی میدونه توی اولین دیدار چند ثانیه به هم خیره شدیم و پلک نزدیم، ‌کی می‌دونه کی زیر قولمون زدیم و همدیگه رو فراموش کردیم.من نمیدونم کجایی و روزات رو چطور سر میکنی، نمیدونم دلت برای کی تنگ میشه و با چه خاطراتی زندگی میکنی، اما میدونم که یه قصه عاشقانه همیشه عاشقانه ست، حتی اگه آدماش باهم غریبه شده باشن.چشمت رو ببند و گوش کن! یکی بود یکی نبود، ما یه روزی عاشق هم بودیم.به من می‌گه بجنگ! کجای من به سربازها می‌خوره؟ آدم که جنگجو نیست، برای همه‌چیز بجنگه. آدم، آدمه. بغل نشه، پوست تنش از غم تجزیه می‌شه.غرق شدن تایتانیک برای خرچنگهای زنده ای که تو آشپزخونه ی کشتی بودن یه معجزه بود، همون قدر محال ... همون قدر غیر ممکن ...
عزیزم کتاب فرمول ۲۰ خیلی خوبه نمونه سوالاش گوگل سوالاش خوبه ولی این کتاب بهتره فدای سرت سعی کن بقی ...

کتاب ماجراهای من و درسام دارم کامل خوندمش این شد

نهایی اصلا فکر نکن راحت تر از مدرسه است تا نهایی ندی نمیفهمی چیه!!! یه سر به سوالات ادبیات و ریاضی ...

مبدونم چقدررر سخته همه چیو میدونم ولی معلمم سخت تر میگیره خودم از کسانی هستم که واقعا برای نهایی استرس دارم ولی سوالای معلمم خیلی سخت تره

بقیه  رو بخون من سال اخر اولین امتحانم فیزیک بود گندددد زدم بدنم سر میشد از فکر بهش ولی بقیه ...

معلما میگیرن☹️

خیلی خوندم ولی نشد