2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چرا دیگه 🫨🫤

121 بازدید | 7 پست

حوصلم نمی‌کشه برای درس اصلا واقعا دیگه تحمل دانشگاه و درس رو ندارم خسته شدم ازش ، واقعا درسا سخته آدم نمیدونه چکار کنه پروژه ها زیاد امتحانا نزدیک شاغلم هستم همه چی توهم خورده 

از اونور غصه مامانمو میخورم صد خودشو برای این زندگی گذاشته ولی فایده ای چندان براش نداشته میگه خسته شدم خیلی وقته ، خیلی سخته این حرف از مادرت بفهمی 

چی بگم بخدا حالم گرفته     

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
عزیزم این روزها هم میگذره چند سال درس خوندی اینم روش صبور باش

واقعا دیگه تحمل ندارم ، امید خدا 🥲

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم بعد فوت پدرم تحملم کم شده ولی سعیمو میکنم یه روز خوبم یه روز دپ برام همه چی خسته کننده ست 

ای وای خدا صبرت بده عزیزم 

چندسالشون بود 

ممنون عزیزم💔 ۵۰ سالشون بود 

جوون بودن خدا رحمتشون کنه