2777
2789

کیاروز تخمک گذاریشون اقدام کردن وپسرشد؟؟ چند بار اقدام کردن؟ به فاصله چقدر؟؟ من همینکه کیت تخمک گذاریم مثبت شد اقدام کردم دو شب پشت سر هم شب ۱۲ و۱۳ سیکلم من تخمک گذاریم بود واقدام کردم ۹ روز گذشته از اقدامم از فرداش تا الان درد دارم تیرمیکشه رحم وتخمدونام...

من تحت نظر دکتر پیش میرفتم ۶ماهم رژیم بودم روز تخمک گذاریم یبار شب ببارم ظهر فردا بچم الان یکسال و ن ...

عزیزمم خدا نگهش داره برات...خدا هم اگه بخواد...خودمم سه ماه رژیم گرفتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم این ماه اقدام کردم،۲ هفته بعداقدام بی بی زدم هاله انداخت،الان ۲ روز از پری گذشته دوباره بی بی هاله انداخته همین علایم شمارو دارم نمی دونم باردارم یانه منتظرم ۱ هفته بشه برم ازمایش،انشاا.. به خواستت برسی ونی نی دار بشیم به حق علی

روز محشربه خداخواهم گفت،آنکه از من توگرفتی همه جانم بود، من به چشم خود دیدم که جانم میرود.  

رژیم برای پسر بود؟یعنی تاثیر نداره؟

تاثیر داره عزیزم،همه چی بستگی داره یکی رژیم غذایی زن و مرد دوم روز اقدام سوم محیط اتاق و استرس نداشتن و خواست خدا مهمترین چیزه

تاثیر داره عزیزم،همه چی بستگی داره یکی رژیم غذایی زن و مرد دوم روز اقدام سوم محیط اتاق و استرس نداشت ...

همه اینایی که گفتی رو من رعایت کردم البته با نظر پزشک ولی آخری که خواست خدا بود خدا دختر داد شکر عاشقشیم