2777
2789
عنوان

پدرشوهرم

293 بازدید | 10 پست

چندماهی هست عادت کرده علل الخصوص روزای تعطیل زنگ میزنه هی امارمونو میگیره که کجایید؟ بعد شوهرم میگه خونه میگه خونه کی؟ میخواد ببینه خونه خودمونیم یا خونه بابام و این خیلی اذیتم میکنه... چون میخواد اگه خونه بابامم یجور اذیت کنه... به شوهرمم گفتم جواب سربالا میده نمیدونم چیکار کنم. چند ساله با رفتاراش ارامش ندارم...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بگو خونه پدرم ببین چی میخاد بگه هرچی گفت مستقیم بگو به فک کنم ما خودمون مستقلیم و میدونیم کجا بریم کجا نه و هانوادم خط قرمزم هستن دفعه بعد بی احترامی ببینم با احترام برخورد نمیکنم

بگو خونه پدرم ببین چی میخاد بگه هرچی گفت مستقیم بگو به فک کنم ما خودمون مستقلیم و میدونیم کجا بریم ک ...

بی احترامی جرئت نداره بکنه ولی همش میگه که چرا عروسا میرن خونه باباشون میمونن بعد شاید باورت نشه همین اقا میره بیمارستان بستری میشه غیر از شوهر من نمیذاره کسی بره پیشش و شوهرم گاهی دوسه روز خونه نمیاد

بی احترامی جرئت نداره بکنه ولی همش میگه که چرا عروسا میرن خونه باباشون میمونن بعد شاید باورت نشه همی ...

خب همین ک میگه چرا عروسام میرن اگه بی احترامی نیست چیه؟

مستقیم بگو هیچ ارتباطی ب شما نداره این موضوع و خوبه منم به همسرم بگه ک حق نداره خونه شما بیاد؟ بهتره کازی نکنید که رومون تو روی هم باز بشه