2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من یزدیم سرمای یزد سوز بدی داره وقتی خیلی سرد باشه

در کل اگه خیلی سرمایی نیستین یه بافت و پالتو و دستکش توی ماه بهمن جوابگوئه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

من یزدیم سرمای یزد سوز بدی داره وقتی خیلی سرد باشه در کل اگه خیلی سرمایی نیستین یه بافت و پالتو و د ...

دوست عزیز چند تا سوال داشتم ،رستوران های خوب و قیمت مناسب یزد ، جاهای دیدنی ، بازار های یزد رو میشه بهم بگید لطف.باغ دولت اباد توی زمستون چطوره؟

من عضو قدیمی nasrin213هستم ‌😊😊😊
دوست عزیز چند تا سوال داشتم ،رستوران های خوب و قیمت مناسب یزد ، جاهای دیدنی ، بازار های یزد رو میشه ...

رستورانهای خوب وبا کیفیت گلسرخ، تالاریزد، سیب و نار ،نگین ،زیادن کلا ،جاهای دیدنی آتشکده زندان اسکندر قلعه میبد (فاصله حدودا نیم ساعت تا یزد میبد مرکز سفال هم هست و ظروف سفالی زیبایی داره)مسجد جامع یزد ،میدان امیر چخماق ،بافت تاریخی و سنتی ،مهمترین بازارش بازار خان هست که بازار طلافروشان هم هست که پنجشنبه ها طلافروشی هاش تعطیلن ،چندتا هم مجتمع داره مجتمع ستاره ،مجتمع خلیج فارس ،مجتمع آریا ،باغ دولت آبادم باصفاست 

حتماااااا کیک یزدی یزد رو امتحان کنید تا متوجه بشید کیک یزدی که میگن چیه ،اینایی که به اسم کیک یزدی هست سوء تفاهمه،کیک یزدی یا کلا شیرینی خواستید تهیه کنید یا حاج خلیفه رهبر یا شیرینی سنتی یزد بلوار جمهوری

دوست عزیز چند تا سوال داشتم ،رستوران های خوب و قیمت مناسب یزد ، جاهای دیدنی ، بازار های یزد رو میشه ...

من بهترین رستورانها رو به ترتیب براتون مینویسم حاجی قهوه چی تالار یزد که بلوار جمهوریه رستوران نگین شهدای محراب رستوران گل سرخ قاسم اباد

مسجد جامع و کوچه پس کوچه های قشنگش رو از دست ندین اونجا رفتین کافه های زیاد و قشنگی هست کافه هنر کافه زیبا و قشنگیه کافه پاپاسی هم محیط قشنگی داره

جاهای دیدنی هم که دوستان گفتن

بازار خان یزدم بیشتر طلا و زرگریه اما خالی از لطف نیست

از طرف خیابان قیام هم به بازارچه مسگرها میتونید سر بزنین

برای خرید سوغاتی و شیرینی یزدیم که احتمالا حاج خلیفه رهبر معرف حظورتون هست

باغ دولت ابادم بیشتر محوطه س عمارتش ر‌و‌ در حد ۱۵ دقیقه میتونید ببینید

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

رستورانهای خوب وبا کیفیت گلسرخ، تالاریزد، سیب و نار ،نگین ،زیادن کلا ،جاهای دیدنی آتشکده زندان اسکند ...

توزمستونه  هم باغ دولت اباد سرسبزه ؟ 

من عضو قدیمی nasrin213هستم ‌😊😊😊
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز