shimakolsomianlolam مدیر استارتر عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 3394 عنوان اگه عشقتون... 79 بازدید | 5 پست بعد یه اتفاق تلخ و بزرگ که بینتون افتاده برمیگشت و شما قرار بود که امشب حرفای دلتون رو بهش بزنین و اونم گوش بدهشما هنوز با این حال استرس میگرفتین؟اگه آره چیکار میکردین که آروم بشین اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 1402/10/02 | 15:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29560 الان داشتم متن بلند بالا اماده می کردم برا سخنرانی آره من رفتم که رفتم...!
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5666 دمنوش میخوردم برا استرس یکم با خودم حرف میزدم ک آروم شمذکر میگفتم دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
shimakolsomianlolam مدیر استارتر عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 3394 الان داشتم متن بلند بالا اماده می کردم برا سخنرانی من آخه حرفام آماده ست. نصف حرفامم دیشب گفتم ولی چون یکم اوضاع بینمون قاراش میشه خیلی حسش بده اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد.
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29560 من آخه حرفام آماده ست. نصف حرفامم دیشب گفتم ولی چون یکم اوضاع بینمون قاراش میشه خیلی ح ... عب نداره بازم خوب میشین آره من رفتم که رفتم...!
shimakolsomianlolam مدیر استارتر عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 3394 عب نداره بازم خوب میشین خدا از دهنت بشنوه من خیلی این مدتی که بینمون بد بود عذاب کشیدم و نیاز دارم شفا پیدا کنم از لحاظ روحی اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد.