2777
2789
عنوان

حضانت فرزند

795 بازدید | 59 پست

اگر در پی طلاق حضانت فرزند به مادر داده شده باشد و حالا کودک بزرگ شده و پونزده سال سن داره و میخاد حضانتش رو به پدر انتقال بده می‌تونه و باید چیکار بکنه؟ 

و بخاد از کارای مادرش شکایت بکنه بخاطر آزار و اذیت خودش می‌تونه یا پدرش باید بکنه ( مادر اعتیاد داره و هر ماه با یکی دوست میشه و...) 

چیکار میتونه بکنه

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

با پدرش حرف بزنه  

پدرش می‌دونه اما سنش زیاده مریض احوال هم هست مادره هم اومده تو خونه نشسته پا نمیشه 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا ب راه راست هدایت کنه مادرو دیگه بره پیش باباش دیگه حضانت نمی‌خواد بچه که نی دیگه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
خدا ب راه راست هدایت کنه مادرو دیگه بره پیش باباش دیگه حضانت نمی‌خواد بچه که نی دیگه

مادره ی سلیطه ای هست که حد نداره الان اومده تو خونه نشسته پا نمیشه خودشو زده ب مردن

با پدرش حرف بزنه

توضیح دادم

پدرش می‌دونه اما سنش زیاده مریض احوال هم هست مادره هم اومده تو خونه نشسته پا نمیشه  

قطعا مادرش جدیدا که معتاد نشده؟

اون وقت هم که پدر سنش کمتر بود و سالم. بچه اش رو سپرد دست یه معتاد

به نظرم این بچه 15 ساله. خودش حضانت خودش رو قبول کنه. 

اخه   من فعلا حۻانت دخترم با منه  این مادر رو نمیدونم که چشه و چسبیده  و ازار اذیت میکنه ـ  وقتی خانوم معتاد هست  اخه چ اعتنادی هست فدزند پیشش باشہ جانم 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

مادره ی سلیطه ای هست که حد نداره الان اومده تو خونه نشسته پا نمیشه خودشو زده ب مردن

معذرت می‌خوام اون خانوم چ نسبتی با شما داره ؟

بش بگو الان زنگ میزنم پلیس بیاد زندت کنه خودش پا میشه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

خونه ای که الان مادر نشسته برای بچه  یا پدر بچه است؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده