سلام خانما ن با خانواده شوهرم تویه حیاطیم دیشب رفتم اونجا پسرمو بیارم بعد لباس خریدم پدر شوهرم ک هم داییمه گف لباست کوتاهه سعی کن لباس بلند بخری من احمقم چیزی نگفتم سرسنگین شدم اگه شوهرمم بدونه باباش اینجوری گفته اونم حرف پدرشو تایید میکنه خاهرشوهرم تو حیاط تیشرت شلوار میگرده بعد اینا چون لباسم کوتاهه بهم گیر میدن بنظرتون چطور برخورد کنم یا برم به مادرشوهرم چطوری بگم ک دیگه به لباسای من گیر ندن
بنظرم نگو چون وقتی میگی شوهرت بشنوه طرف پدرشو میگیره اگه بری بگی شاید مادرشوهرت بذاره کف دست شوهرت اون موقع تو مقصر میشی.ولی اگه گفتی هم ی جور نگو که مثلا بحث یا حرفی بشه بگو داییمی محرمی توخونه چه اشکالی داره من مثل پدرم میدونم شمارو. ولی در کل تو یه حیاط باشی از این حرفا هم پیش میاد
میخام برم به مادرشوهرم بگم ک داییم به لباس من گیر میده ولی دخترتون ک تیشرت شلوار میگرده بهش چیزی نمب ...
اونها همون اول هم میدونستن که اثر این حرف چیه وبا این حال بیان کردن
چرا ؟
چون بین تو و اونها تفاوتهایی هست که اونها با در نظر گرفتن این تفاوتها حرفشونو زدن ولی شما این تفاوتها را در نظر نگرفته میخوای بهشون بگی به من گیر ندید و این مسئله ایجاد اختلاف و بحث خواهد کرد
پس برای آرامش خودت و خانواده
این شمایی که باید با بزرگترها راه بیایی
کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد
اگه برن به شوهرم بگن و شوهرم هم بگه کوتاهه نپوش چی بگم بهش؟
سعی کن لحنت بد نباشه که لج نکنن برن به همسرت بگن اگرم همسرت گیر داد جبهه نگیر از سیاستای زنانه ت استفاده کن یکم ناز و عشوه بیا خودتو لوس کن بگو منم آدمم دلم میخواد لباسی که بنظرم زیباست رو بپوشم یا وقتی حرف پوشش شد بحث و عوض کن تا از سرش بیوفته