2777
2789
عنوان

یه لحظه بیایین

71 بازدید | 16 پست

سلام خانما ن با خانواده شوهرم تویه حیاطیم دیشب رفتم اونجا پسرمو بیارم بعد لباس خریدم پدر شوهرم ک هم داییمه گف لباست کوتاهه سعی کن لباس بلند بخری من احمقم چیزی نگفتم سرسنگین شدم اگه شوهرمم بدونه باباش اینجوری گفته اونم حرف پدرشو تایید میکنه خاهرشوهرم تو حیاط تیشرت شلوار میگرده بعد اینا چون لباسم کوتاهه بهم گیر میدن بنظرتون چطور برخورد کنم یا برم به مادرشوهرم چطوری بگم ک دیگه به لباسای من گیر ندن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بری بگی به لباست گیر ندن؟؟؟ چه منطقیه اونوخت 

میخام برم به مادرشوهرم بگم ک داییم به لباس من گیر میده ولی دخترتون ک تیشرت شلوار میگرده بهش چیزی نمبگه یا میخام باهاشون سرسنگین باشم بفهمن ک حرفشون منو ناراحت کرده دیگه تکرار نکنن

بنظرم نگو چون وقتی میگی شوهرت بشنوه طرف پدرشو میگیره اگه بری بگی شاید مادرشوهرت بذاره کف دست شوهرت اون موقع تو مقصر میشی.ولی اگه گفتی هم ی جور نگو که مثلا بحث یا حرفی بشه بگو داییمی محرمی توخونه چه اشکالی داره من مثل پدرم میدونم شمارو. ولی در کل تو یه حیاط باشی از این حرفا هم پیش میاد 

چیزی نگو دفعه بعدی باز گیر دادن محترمانه و با لحن اروم بگو بنظرم که اندازه لباسم مناسبه تو جامعه این ...

اگه برن به شوهرم بگن و شوهرم هم بگه کوتاهه نپوش چی بگم بهش؟

بنظرم نگو چون وقتی میگی شوهرت بشنوه طرف پدرشو میگیره اگه بری بگی شاید مادرشوهرت بذاره کف دست شوهرت ا ...

اره قبلا به شوهرم گفتم اونم تایید کرد ودیگه نذاشت اون لباسمو بپوشم

میخام برم به مادرشوهرم بگم ک داییم به لباس من گیر میده ولی دخترتون ک تیشرت شلوار میگرده بهش چیزی نمب ...

اونها همون اول هم میدونستن که اثر این حرف چیه وبا این حال بیان کردن 

چرا ؟ 

چون بین تو و اونها تفاوتهایی هست که اونها با در نظر گرفتن این تفاوتها حرفشونو زدن ولی شما این تفاوتها را در نظر نگرفته میخوای بهشون بگی به من گیر ندید و این مسئله ایجاد اختلاف و بحث خواهد کرد 

پس برای آرامش خودت و خانواده 

این شمایی که باید با بزرگترها راه بیایی 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
اگه برن به شوهرم بگن و شوهرم هم بگه کوتاهه نپوش چی بگم بهش؟

سعی کن لحنت بد نباشه که لج نکنن برن به همسرت بگن اگرم همسرت گیر داد جبهه نگیر از سیاستای زنانه ت استفاده کن یکم ناز و عشوه بیا خودتو لوس کن بگو منم آدمم دلم میخواد لباسی که بنظرم زیباست رو بپوشم یا وقتی حرف پوشش شد بحث و عوض کن تا از سرش بیوفته

منظورتون اینه که به حرفشون گوش بدم؟

اره 

برا آرامش خودت و کل خونواده 

باهاشون راه بیو 

نهایتا بگو چشم دایی جون باشه 

بعد عوض هم نکردی نکن اگه مجددا گفت بگو دایی خوشم میاد لباس قشنگیه که

خلاصه با لطایف الحیل راضیش کن 

اینجوری بهتره تا بخوای با نظراتشون مخالفت کنی 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد