2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم یبار همین اتفاق برام افتاد پستچی زنگ زد گفتم خونه نیستم فرداش اورد بهم دادتش 😂

خوشبحالت من نمی‌دونم چکار کنم نمیدونی چجوری باید درخواست بدم تا دوباره برام بیارن؟

خوشبحالت من نمی‌دونم چکار کنم نمیدونی چجوری باید درخواست بدم تا دوباره برام بیارن؟

پستچی بهت زنگ نزد؟ اگه زنگ نزده که باید بری اداره پست اگر زنگ زده بهش زنگ بزن برات میاره

پستچی بهت زنگ نزد؟ اگه زنگ نزده که باید بری اداره پست اگر زنگ زده بهش زنگ بزن برات میاره

نمی‌دونم اخه خطم دستم نیست بعد اینکه یه برگه انداخته داخل حیاطمون

من چقد ذهنم منحرفه اسید بیارید بشورم🤯

بخدا الان گفتم 

لابد شوهر اینم گیر داده بهش😂

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

😅

والا خخخ

توام؟

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

آره🤣🤣

همه خخخ تازه من فکرم تا تهش رفت من خیلی منحرفم یکی بیاد منو با تسبیح سیاه و کبود کنه 😅