2777
2789
عنوان

کسی بوده با بیبی چک منفی باردار باشه

31106 بازدید | 24 پست

روز موعدم بیبی زدم منفی شد الان ۵ روز میگذره درد سینه دارم و درد شکمی اما خبری از پری نیست سابقه عقب انداختن نداشتم خیلی گیج شدم نمیدونم چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوباره بزن شاید لقاح دیر افتاده نشون نمیده

یعنی همچین چیزی میشه؟؟ من روز ۱۲ پریودم فولیکول ۱۵ داشتم روز ۱۶ تخمکی ک توش فولیکول داشت شدیدا تیر می‌کشید از روز ۲۰ تا الان ک ۳۱ روز شده درد شکمی دارم

خیلی شنیدم که میگن تا ۳ ۴ ماهگی متوجه نشدن ولی مگه میشه؟؟

عزیزم منم امروز 15 روز عقب انداختم ی کن زیر دلم درد داره مثل حالت پریودی اما پریود نشدم 5 روز پیش بیبی منفی شد دیروز هم کیت تخمک گذاری دو خط شد نمیدونم اصلا الان توی چه شرایطی ام

واقعا وضعیت گیج کننده ایه

نمیدونم این چه گرفتاری ایه ماها داریم به خدا می بینی طرف 4 تا بچه داره دیگه نمیخواد خدا بازم میده بهش اونوقت ما اینطوری باید التماس کنیم آخرش هم معلوم نیست چی میشه. من که واقعا خسته شدم

نمیدونم این چه گرفتاری ایه ماها داریم به خدا می بینی طرف 4 تا بچه داره دیگه نمیخواد خدا بازم میده به ...

دقیقاااا

من تنبلی تخمدان داشتم دوسال دارو و اصلاح سبک الان بالاخره درمان شد پرولاکتینم خییییلی بالا بود با دارو آوردمش پایین این یکی دوماه ک هیچ مشکلی ندارم اینجوری شدم بخدا یکی از دوستام با جلوگیری طبیعی باردار شده یکی دیگرو می‌شناسم ی شب قرص الدی نخورده باردار شده اونوقت ما همش باید با بیبی چک منفی رو ب رو بشیم غصم اینه شوهرم کاملا سالم خودشو زده ب اون راه ک ناراحت نشم هرکی میپرسه میگه بچه نمیخوایم فلا اما میدونم چقد ناراحته بابتش

نمیدونم این چه گرفتاری ایه ماها داریم به خدا می بینی طرف 4 تا بچه داره دیگه نمیخواد خدا بازم میده به ...

من شدم مثل این پیرزنا ن قند میخورم ن شیرینی ن فست فود ن چیپس و پفک هرجا با دوستامون میریم همش میگم من باید زود بخوابم من باید دارو بخورم زود غذا بخورم اینو نمی‌خورم اونو نمی‌خورم دیگه خسته شدم

یعنی همچین چیزی میشه؟؟ من روز ۱۲ پریودم فولیکول ۱۵ داشتم روز ۱۶ تخمکی ک توش فولیکول داشت شدیدا تیر م ...

م قبلن تو روز دوم بعد موعدم زدم منفی شد ،بعد نه روز زدم مثبت شد ،لقاح دیر شده بود برا همون دیر نشون داد

م قبلن تو روز دوم بعد موعدم زدم منفی شد ،بعد نه روز زدم مثبت شد ،لقاح دیر شده بود برا همون دیر نشون ...

یعنی واقعا میشه؟ امیدوار باشم؟؟؟ تمام علائم و درد پری دارم اما انگار گیر کرده نمیاد دارم از درد دل و کمر و سینه میمیرم

یعنی واقعا میشه؟ امیدوار باشم؟؟؟ تمام علائم و درد پری دارم اما انگار گیر کرده نمیاد دارم از درد دل و ...

انشالله که خیره ،اره امکان داره ،چن روز دیگه از پریود نشدی برو آز بده