2777
2789
عنوان

مادر شوهر

146 بازدید | 10 پست

سلام خانم های گل یه مشورتی می‌خوام ازتون من الان دو ماهه ازدواج کردم اما تو این دوماه بلایی نبوده مادر شوهر سرم نیاره من الان با اونا زندگی میکنم جاریمم طبقه بالا ولی الان یه طبقه پایین مونده که مستجر توشه که قراره یه ماه دیگه از اینجا برن من زیاد اهل بگو بخند نیستم زیاد درون گرام اصلا از این خانواده خوشم نمیاد یه راه حلی بدین چطوری شوهرمو راضی کنم بعد مستاجر ما بریم اونجا یه توری شدم حاضرم طلاق بگیرم ولی این مادر شوهرو نبینم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول ازدواج میکنید بعد دبه می‌کنید ؟ 

ببین شرط اول ازدواج استقلال هست 

ولی شما که از اول قبول میکنید رو درک نمیکنم 

اینکه بعدش شکایت میکنید ر‌و دیگه اصلا درک نمیکنم 

ب همون اندازه پیش و اجاره بدین و مستقل بشین.

گلم نباید از اول این شرایط قبول میکردی.خدایی این جور شوهرا چقدر پیش خدا عزیزن ک همه جوره با دلشون راه میاین.من برادرم توان اجاره نشینی داره اما خرید خونه نه،میگه زن نمیگیرم چون هیچ دختری نمیاد مستاجری.اما حالا شما ب یه اتاق هم راضی شدین

اول ازدواج میکنید بعد دبه می‌کنید ؟  ببین شرط اول ازدواج استقلال هست  ولی شما که از اول ...

برای من هم سوال هست آیا چاقو بیخ گلوشون می ذارن که قبول کنند؟

آیا مردم مسئول روحیات شما هستند؟

شما از اول قبول نمی کردی و اجازه می دادی همسرت تصمیم بگیره یا شرط شما رو قبول می کرد یا با فرد دیگه ای ازدواج می کرد

برای من هم سوال هست آیا چاقو بیخ گلوشون می ذارن که قبول کنند؟ آیا مردم مسئول روحیات شما هستند؟ شما ...

از این آدم های دبه کن متنفرم 

داریم تو اطرافیان 

شرایط رو دید و ازدواج کرد بعد که خرش از پل گذشت خواسته هاش عوض شد همه رو ریخت بهم