2777
2789
عنوان

زن بابام همش نفرین می‌کنه

491 بازدید | 27 پست

بابام اون زمان به سلیقه هردو زن یه خونه بایه قیمت خریدن و حقوقشم نصف به این نصف به اون میداد مادرمن کم خرج تربود خونشونو کرده اما زن بابام نه حالا بابام گفته می‌خوام خونه ها بفروشم به بچه هام پول بدم خونه مادرمن ۱۷تومن خونه زن بابام ۹ بابام میگه خونه هر زنی میفروشم و به بچه های اون زن میدم حالا زن بابام میگه نه نباید فرق بذاری و وقتی ما گفتیم از اول همین قرار بود اون گفت من نمی‌دونستم تفاوت قیمت خونه اینجوری میشه و کلی نفرین کرد نظر شما حق با کیه ما یا اون؟اونا ۵تا بچه هستن ما ۷تا

میشه باورکن خیلی زود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط بابات😐😐😐

مادر شما اولی بود یا دومی؟ 

ب نفریناش اهمیت ندین واقعا 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

عادلانه نیست اینطوری

چرا ؟خوب این خونه ازاول خودشون انتخاب کردن حالا شانس مامان من اون منطقه گرونتر شده و البته خونه ما دو طبقه هست که مادرم پول پس انداز کرد

میشه باورکن خیلی زود

فقط بابات😐😐😐 مادر شما اولی بود یا دومی؟  ب نفریناش اهمیت ندین واقعا

دومی ولی پدرم جز مالی هیچ ارتباطی باهم نداشتن حتی بچه هاشو خونه ما میدید اونجا نمیرفت

میشه باورکن خیلی زود

درسته خونه شما گرونتره ولی تعداد بچه هم بیشتره 

و میگی مادرت قناعت کرده و خونه رو درست کرده 

چرا باید از حق خودتون به کس دیگه بدین آخه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

مامانت طبقه بالای خونه رو ساخت؟

با پول بابام البته اما خوب به خودش سختی داد ۲۰سال پیش از اول با وام خونمونو نو کرد و طبقه بالا هم ساخت و قسط واکنش هنوزم تموم نشد

میشه باورکن خیلی زود