2777
2789
عنوان

شوهرای رو مخ

149 بازدید | 10 پست

شماهم میرین خونه پدرمادرتون یا فامیلای خودتون از اول تا اخر استرس اینو دارین که نکنه کسی کاری کنه به شوهرتون بر بخوره ؟ شوهر من که نود درصد اوقات بش خوش نمیگذره میگه یا فقط خونه خودمون باشیم یا هرجا میریم فقط دونفری بریم هیچکس نیاد. اگرم کسی میاد تا اخر من استرس دارم که بش خوش بگذره یا کسی رفتاری خلاف میلش نکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم مث توام

خیلی بده، شوهر اشناهامون انقد پایه ن و مهربون. ظاهر قضیه هم نگاه نمیکنم چون واقعا تو هزار جمع فقط این اینطوره. مثن همه نشستن یه دفعه اشاره میده خوابم میاد بریم اگرم نریم تا صبح غر میزنه چرا انقد نشستیم

خیلی بده، شوهر اشناهامون انقد پایه ن و مهربون. ظاهر قضیه هم نگاه نمیکنم چون واقعا تو هزار جمع فقط ای ...

اره دقیقا 

حالا شوهر تو اروم اشاره میکنه شوهر من وسط جمع بلند میگ بلندشو بریم و هرچیم اصرار کنن نمیمونه کافیه کوچکیترین چیزی ببینه دیگ تا عمر دارم ول کن نیس بعد خانواده خودش هرچی بشه مهم نیس و توقع داره چیزی نگم 

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
اره دقیقا  حالا شوهر تو اروم اشاره میکنه شوهر من وسط جمع بلند میگ بلندشو بریم و هرچیم اص ...

اره من اروم میگه یا پیام میده بریم🤣 ولی پیش فامیلای خودش هیچی نمیگه همش بگو بخند

اره من اروم میگه یا پیام میده بریم🤣 ولی پیش فامیلای خودش هیچی نمیگه همش بگو بخند

دقیقا 

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐