2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

زنده باشید من حس پوچی دارم اجی

اشکال نداره.بخاطر فصل زمستان هم هست دم نوش آرامبخش بخور اگه جواب نداد برو دکتر عمومی بگو قرض اعصاب لایت(ضعیف)بهت بده‌.اخبار منفی رو دنبال نکن وخیلی درگیرش نشو.گردش برو،بازار برو فقط برو بچرخ تو بازار نیاز نیست حتما چیزی بخری 

اشکال نداره.بخاطر فصل زمستان هم هست دم نوش آرامبخش بخور اگه جواب نداد برو دکتر عمومی بگو قرض اعصاب ل ...

آره بخدا بیشتر وقتا میرم پیاده روی اینا  با دوستام تو بازار می چرخیم اما تو زندگیم شکست خوردم طلاق گرفتم واسه این همش فکر گذشته م حالم داغون میشه

آره بخدا بیشتر وقتا میرم پیاده روی اینا  با دوستام تو بازار می چرخیم اما تو زندگیم شکست خوردم ط ...

مگه فقط شمایید که طلاق گرفتید؟چرا به گذشته فکر میکنید؟گذشته رو رها کن وفقط تو زمان حال زندگی کن.امروز و این لحظه رو دریاب.گذشته و آینده رو رها کن اگه میخوای حال خوب داشته باشی

مگه فقط شمایید که طلاق گرفتید؟چرا به گذشته فکر میکنید؟گذشته رو رها کن وفقط تو زمان حال زندگی کن.امرو ...

نه فقط من نیستم اما خب خود ب خود خاطرهای تلخ گذشته میاد تو ذهنم روحیه م خراب میشه یه سالهطلاق گرفتم هرچی میزنم بیخیالی فایده نداره