2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 65 پست
واقعا خدا لعنتشون کنه  حداقل سراغ یکی لنگه خودشون مجرد نمیرن فقط زوم کردن رو مرد زندار

خدا شاهده فقط یه زنه که به همجنسش خیانت میکنه، من تا قبل ازدواجم میرفتم بیرون هزار تا مزاحمتو پیشنهاد و اینا داشتم الان چون حلقه دارم حتی یه بارم برام پیش نمیاد ولی با همسرم میرم بیرون دستم تو دستشه دختره زل میزنه تو چش شوهرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین همیشه تهدید تا زمانی جوابه که انجامش ندی، کاش پیام نمیدادی به پدرش و داداشش چون شنیدی میگن آب س ...

نه دیگه حالا عکسای پیاماشو نفرستادم 

بهشم گفتم فعلا عکس از پیامات ندادم اما یبار دیگه ببینم پیام دادی به همسرم حتما عکسا میره برای خانوادت

فقط سربسته به خانوادش چیزی گفتم که بدونه من اگه بخوام واقعا میتونم عذابش بدم 

اینجوری شاید بتونه یکم جلو خانوادش با دروغ موضوع رو جمع کنه اما عکس پیاما دیگه راهی برای دروغ گفتن براش نمیذاره. 

آخه پیاماش همش درخواست بوس و بغل و کثافت کاری بود خودشم میدونه داداشاش اون پیامارو ببینن چه بلایی سرش میارن 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

نه دیگه حالا عکسای پیاماشو نفرستادم  بهشم گفتم فعلا عکس از پیامات ندادم اما یبار دیگه ببینم پی ...

آفرین خیلی خوبه اینجوری، فقط زیاد غصه نخور اگه همسرت جوابش نداده اصلا ناراحت نباش دیگه، ولی اگرم میبینی سر بسته جوابشو داده بازم زیاد خودتو ناراحت نکن، مردا یه کم ضعیفن شاید واقعا هم نخواسته جوابشو بده فقط هرجوری هست تو خودتو اذیت نکن بزار مثل من نشی خدایی نکرده، باور کن سقط یکی از بدتترین بحراناس 

منم ۱۲ روز بعد آمپول زدم هاله انداخت فردا ۱۵ روزه که می‌خوام بازم بزنم بینم چی میشه انشالله جفتمون ب ...

انشالله که توهم باشی 😍😍😍باهم باردار باشیم چه خوب میشه ولی در ارتباط باشیم 

آفرین خیلی خوبه اینجوری، فقط زیاد غصه نخور اگه همسرت جوابش نداده اصلا ناراحت نباش دیگه، ولی اگرم میب ...

برام دعا کن، منم برای تو دعا میکنم هر چی از خدا بخوای بهت بده 

راستی آزمایش دادی و ان شاء الله مثبت بود بیا اینجا بهم بگو 😍

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

برام دعا کن، منم برای تو دعا میکنم هر چی از خدا بخوای بهت بده  راستی آزمایش دادی و ان شاء الله ...

ای جانم حتما برات دعا میکنم، الان میرم آزمایش با اینکه نیدونم خیلی هم زوده ولی اصلا نمیتونم تحمل کنم 😁من آدم فوق العاده وسواس فکری هستم 😢😢