2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 65 پست
چطور متوجه شدی خونریزی داشتی یا توی سونو متوجه شدی قلبش از کار افتاده؟ 

شکم درد وحشتناک داشتم و رفتم دسشویی معذرت میخوام یه لکه خونی مثل رگ دیدم رفتم سونو گفتم الان باید ۱۰ هفته باشم گفت خانوم توی ۶ هفته و ۳ روز قلبش از کار افتاده 😔😔

شکم درد وحشتناک داشتم و رفتم دسشویی معذرت میخوام یه لکه خونی مثل رگ دیدم رفتم سونو گفتم الان باید ۱۰ ...

ان شاء الله اینبار یه بارداری سالم داشته باشی و خیر از زندگیت ببینی 

خود به خود اون اتفاق افتاد یا چیزی باعثش شد؟ 

من اوایل بارداری هستم چند روز پیش یه مسئله ای به شدت ناراحتم کرد الان همش استرس دارم میخوام یه سونو برم ببینم چه وضعیتی دارم 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاء الله اینبار یه بارداری سالم داشته باشی و خیر از زندگیت ببینی  خود به خود اون اتفاق ا ...

من اوایل ازدواج مجددم بود قبلش ۴ سال با دخترم تنها زندگی مکردیم و یهویی پدرش بچمو ازم گرفت حتی نزاشت دیگه صداشو بشنوم انقد فشار روحی زیاد بود روم همش فشارم میرفت بالا فکر کنم همین باعث شده بود 

ان شاء الله اینبار یه بارداری سالم داشته باشی و خیر از زندگیت ببینی  خود به خود اون اتفاق ا ...

ببین اصلا اصلا استرس و ناراحتی به خودت نده خیلی مواظب باش آهنگ شاد بزار بیرون برو نزار تنها باشی و خیلی استراحت کن 

من اوایل ازدواج مجددم بود قبلش ۴ سال با دخترم تنها زندگی مکردیم و یهویی پدرش بچمو ازم گرفت حتی نزاشت ...

ان شاء الله خدا مشکلتو حل کنه و دلت شاد شه 

اما الان به خاطر تو دلیت دیگه محکم و قوی باش 

تو باید برای هردوتا بچه هات مامان خوبی باشی 

حواستو بده به هردوتاش

دخترت بزرگه چند وقت دیگه خودش میاد دیدنت. 

من به خاطر خیانت عصبی شده بودم یه زن مزاحم که فکر میکردم دیگه رفته و پیداش نیست 

اما درست بعد از بارداریم باز پیام میده به شوهرم 

ان شاء الله خدا مشکلتو حل کنه و دلت شاد شه  اما الان به خاطر تو دلیت دیگه محکم و قوی باش  ...

وای خیانت خیلی سخته، حتی از مشکل منم سختتره میفهممت، شوهرت چی؟ اونم جواب میده؟ اگر نه که اصلا خودتو ناراحت نگن چون واسه منم پیش اومد یه زنه که شوهرم داشت و بچه وقتی منو همسرم نامزد بودیم پیام داده بود به همسرم ظاهرا قبلا توی مجردیشون باهم دوست بودن ولی ولکن همسرم نبود بعد همسرم بهم گفت و پیامشو نشونم داد خواهر چشمت روز بد نبینه یه بلایی سر دختره آوردم که دیگه اصلا جرات نکرد 🤣🤣

ان شاء الله خدا مشکلتو حل کنه و دلت شاد شه  اما الان به خاطر تو دلیت دیگه محکم و قوی باش  ...

دو تا پیام قشنگ بهش دادم و چون کارمند دولتی بود تهدیدش کردم که از کار اخراجش میکنم و به همسرش پیاماشو نشون میدم، انقد ترسید که نگو 

وای خیانت خیلی سخته، حتی از مشکل منم سختتره میفهممت، شوهرت چی؟ اونم جواب میده؟ اگر نه که اصلا خودتو ...

دست خودم نیست وقتی همچین چیزی میبینم دیگه نمیتونم خودمو کنترل کنم و شدید ناراحت میشم. 

همسرم آنچنان اشتیاقی نشون نمیده یعنی همکارن اما نمیدونم چرا با توپ و تشر اونو از خودش دور نمیکنه 

میشه بگی چیکار کردی با زنه؟ 

دست خودم نیست وقتی همچین چیزی میبینم دیگه نمیتونم خودمو کنترل کنم و شدید ناراحت میشم.  همسر ...

ببین سیاست به خرج بده، بهش پیام بده بگو همسرم پیاماتو نشونم داده گفته چیکار کنم از دست این هرزه؟ بگو منم تصمیم گرفتم بیام توی محل کارت آبروتو ببرم بگو من حاملم و توی هرزه ولکن زندگی ما نیستی

دو تا پیام قشنگ بهش دادم و چون کارمند دولتی بود تهدیدش کردم که از کار اخراجش میکنم و به همسرش پیاماش ...

منم از پیامایی که به همسرم داده بود عکس گرفتم 

عکسارو براش فرستادم گفتم اگه یبار دیگه مزاحم بشی این عکسا میرسه دست پدر و برادرات (مطلقه بود) 

بعدم برای اینکه بیشتر بترسونمش یه پیام نوشتم برای پدرش و برادراش که از توی صفحه روبیکاش پیداشون کرده بودم 

گفتم میدونید دخترتون یا خواهرتون داره چیکار میکنه و چجوری مزاحم زندگی مردم شده 

اونام رفته بودن باهاش دعوا که چیکار کردی آبرو برامون نذاشتی 

منم از پیامایی که به همسرم داده بود عکس گرفتم  عکسارو براش فرستادم گفتم اگه یبار دیگه مزاحم بش ...

ببین همیشه تهدید تا زمانی جوابه که انجامش ندی، کاش پیام نمیدادی به پدرش و داداشش چون شنیدی میگن آب سرم گذشت چه یک وجب چه صد وجب؟ اونم میگه حالا که گفته بهشون دیگه مهم نیست باید خیلی باهوش باشی