2777
2789
عنوان

میخوام بمیرم

402 بازدید | 26 پست

بچه ها دیگه نمی تونم نگین برو دکتر بی فایدس میخوام فقط نباشم هیچی برام قشنگ نیس هیچی حالمو خوب نمیکنه هیچکاری نمیتونم انجام بدم حالم از خودم بهم میخوره تو گل دارم دست و پا میزنم انکار دنیا جهنمه از شیش صبه فقط گریه میکنم سه ماهه اینجوری شدم دیگه ن میتونم سر کار برم ن حتی طرف غذا مو بردارم غذام سخت میخورم فقط گریه میکنم میرم دستشویی میام چرا باید این زندگیو اینجوری تحمل کنم

افسرده شدی خب

چرا نمیری روان درمانگر

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برام روانشناس ینی اخه وقتی میری فقط گوش میده نگا ساعت میکنه بعدم خدافظ

عزیزم برو بخداشت محلتون که ارجاع بده روانشناس که هزینه هاش برات رایگان باشه، که بیشتر بتونی بری و ان شالله مشکلت حل بشه

برای مشاوره و یا حتی یک گوش شنوای امن و رایگان با ۱۴۸۰ تماس بگیر

در موقعیتهای خاص و اورژانسی بلحاظ روانی ، قبل از هر اقدامی با ۱۲۳ تماس بگیر

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
برام روانشناس ینی اخه وقتی میری فقط گوش میده نگا ساعت میکنه بعدم خدافظ

اینو راست میگی..من بجاش حرفامو مینویسم بعدم پاره میکنم یه مدت خوب میشم ولی بازم روز از نو روزی ازنو 

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

قطعا زندگی از مرگ زیبا تره پشیمان میشی و درخواست برگشت به زندگی و دنیا می‌کنی وقتی که پشیمانی هیچ سودی ندارد و هیچ راهی برای برگشت نیست 

🪻🌻💫 هرگز تسلیم نشوید امروز سخت است و فردا سخت تر…اما پس فردا روز روشنی برای تون خواهد بود ✨👌 

سرتو با کار گرم کن 

معنی فارسی قرآن رو بخون روزی شده چند صفحه

خدا رو یاد کن 

اینقدر سخت نگیر سختی و شادی ی روزی تموم میشه

منم مثل توام ولی سعی کن حاله خودتو خوب کنی

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
عزیزم برو بخداشت محلتون که ارجاع بده روانشناس که هزینه هاش برات رایگان باشه، که بیشتر بتونی بری و ان ...

عزیزم اگه پیدا کنم حتما میرم چون دیگه اینجوری نفس کشیدن وحشتناکه بدام