2821
2789
عنوان

مستاجر

189 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها

من تقریبا ۳ ماه پیش مغازه امو اجاره دادم و برای مغازه یک کولر ابی نسبتا کوچیک نو نصب کردم و تحویل دادم 

الان مستاجر بهم پیام داده این کولری که مغازه داره جواب گو گرمای تابستان نیست لطفا تا امدن تابستان به فکر کولر گازی یا کولر ابی بزرگ تر باشید 

اینو بگم مستاجر خیلی ادم با شخصیت و متینی هستن

( الان سوال من اینه ایا کولر گازی رو من باید در این شرایط برا مغازه تامین کنم یا مستاجرمون ؟)

شما با این شرایط،اجاره دادین اون دیده و اومده قرارداد بسته  پس اگر کولر بزرگتر و گازی لازم داره خورش باید تهیه کنه و قبل نصب هم باید به شما اطلاع و رضایت شما رو بگیره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما باید تامین کنین...اخر سر هم کولر برای خودتون تو مغازه میمونه...

اخه سوال من اینه اجاره ماهانه ۲ ت میده و پول پیش هم نگرفتیم الان من میخوام کولر گازی متوسط بگیرم که جواب تابستان مغازه رو بده قیمت گرفتم ۳۷ ت هست ( یه مارک متوسط ) بعد ایشون پول سال که ازشون میگیرم در میاد ۲۴ میلیون یعنی کل پولی که تو سال به عنوان اجاره ازش میگیرم انقدر میاد ) اینو بگم با توجه به منطقه ای که زندگی میکنیم این اجاره مغازه منصفانه اس   و اینکه کولر گازی ممکنه تا سال بعد چقدر فرسوده بشه اخه کولر گازی ما خودمون تو خونه هم داریم طول لمر خیلی زیادی نداره

هیچ باید در کار نیست . 

بین اینکه ایشون بخره یا مستاجر
باید ایشون بخر!!!
حالا بین اینکه بخره یا نخره...بله بایدی وجود نداره...و باتوجه به وضعیت خودشون تصمیم میگیرن بخرن یا نخرن...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
اخه سوال من اینه اجاره ماهانه ۲ ت میده و پول پیش هم نگرفتیم الان من میخوام کولر گازی متوسط بگیرم که ...

خب ببین دوست عزیز...همین رو به مستاجر بگین که فعلا شرایط خرید کولر بزرگتر یا گازی رو نداریم و ر حد توان و بودجمون همون رو میتونستیم تهیه کنیم که کردیم...
یا اون مستاجر خودش میره کولر رو میخره و بعدا هم بخواد از اون مغازه بره...کولرو با خودش میبره
یا با همون امکانات سر میکنه

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
با شماست بخری باید و نباید نداره حالا یه میخری یا نمیخری بعدم خوب چرا همین اول یه بزرگتر نخریدی همین ...

من فکر میکردم برا مغازه کافی باشه اما انگار میگن کوچیکه

با شماست بخری باید و نباید نداره حالا یه میخری یا نمیخری بعدم خوب چرا همین اول یه بزرگتر نخریدی همین ...

میگه چون مغازه پمپ اب نداره اب بالا نمیره و کولر خنک نمیکنه یا پمپ اب نصب کن یا کولرگازی بگیر 

اما او معتقده ما باید بگیریم و قانع نمیشه

اصلا اینطور نیست 

به شما ربطی نداره

بگین مشکل داره بره بنگاه شما هم برید 

حتما هم بگین شما اومدی بازدید کردی بعد اومدی قرارداد بستی

پس شرایط،مغازه رو دیدی 

الان کولر بزرگتر میخوای خودت باید تهیه کنی 

زمانی هم که قراردادت تموم شد باید کولر من نصب باشه 

و حتی اجازه خسارت جهت نصب کولر هم نداری

2790
2823
2791