2821
2789
عنوان

عزیزدلم🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 17 پست
خیلی ممنونم همچینین

امضات حرف دلمه

هر وقت میرم بیرون همه جارو نگاه میکنم بلکه یبار دیگه بتونم ببینم اون چشاشو خندهاشو💔

کاش بمیرم دیگه تحمل دلتنگی و دوری ازشو ندارم

دلم میخواد از درد این دوری بمیرم:))💔    آخر یه شب این گریه ها سوی چشامو میبره ....
امضات حرف دلمه هر وقت میرم بیرون همه جارو نگاه میکنم بلکه یبار دیگه بتونم ببینم اون چشاشو خندهاشو💔 ...

انقد دلتنگشم بخدا میترسم سکته کنم البته از مرگ نمیترسما میترسم سکته کنم با یه بیماری وبال خانوادم بشم😔😔😔

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک...من ب این چاره بی چاره دچارم هر شب🥀🥀

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

انقد دلتنگشم بخدا میترسم سکته کنم البته از مرگ نمیترسما میترسم سکته کنم با یه بیماری وبال خانوادم بش ...

خداکنه گلم

میفهممت، لعنت ب این سرنوشت و تقدیر

کاش یه روزی بیاد دوستشون نداشته باشیم

من واقعن همه‌ی زندگیمو دلتنگی ریخته بهم 

به هیچ کار و برنامه ای نمیرسم فقط هر ثانیه فکرش تو سرمه و اشک تو چشمام جمع میشه وقتی نگاهش یادم میاد

دلم میخواد از درد این دوری بمیرم:))💔    آخر یه شب این گریه ها سوی چشامو میبره ....