2777
2789
عنوان

معلمی یا منشی گری

180 بازدید | 7 پست

معایب و مزایای هرکدومو بگید

فرض کنید از تعهد ده سالش میترسید و فکر میکنید وسطش ممکنه جا بزنید چون خیلی به معلمی علاقه ندارید 

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد

اين ترسي كه داري يه ترس كاذبه . همين كه وارد شغل معلمي بشي ميبيني از دور فقط ترساك بوده . از نزديك خيلي هم جذابه . امنيت شغلي داري . هر روز استرس اينو نداري كه اخراجت كنن . 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب معلومه معلمی هم تحصیلاتش هم پرستیژش هم تعطیلاتش و حقوقشم قطعا از منشی بیشتره با احترام به همه ی منشیا منشی هیچ پرستیژی نداره جز اینکه از بیکاری و علافی یه عده بهتره و روحیات مستقلتری نبت به بیکارا دارن 

اين ترسي كه داري يه ترس كاذبه . همين كه وارد شغل معلمي بشي ميبيني از دور فقط ترساك بوده . از نزديك خ ...

میترسم از دست بچه ها و درس تکراری دادن خسته شم چون خیلی از لحاظ ذهنی دنبال تنوعم

ولی خب به یه شغل امن نیاز دارم 

منسی گری خیلی جاها امن نیست 

نمیدونم چیکار کنم سردرگمم🤦🏼‍♀️

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
میترسم از دست بچه ها و درس تکراری دادن خسته شم چون خیلی از لحاظ ذهنی دنبال تنوعم  ولی خب به یه ...

اشتباهت ميدوني چيه ؟ تو شغلت دنبال تنوعي . به شغلت به عنوان يه منبع درآمد نگاه كن . الآنه خودتو نبين . آدم هر چي سنش ميره بالاتر حقايق رو بهتر ميفهمه . 4 - 5 سال ديگه نميگي دلم تنوع ميخواد . ميگي دلم ثبات ميخواد . امنيت شغلي مهمه . خيال راحت مهمه . و ... . ولي الآن چون بي تجربه اي به فكر تنوعي . مگه نميگي دنبال تنوعي ؟ بيرون از شغلت دنبال اين تنوع باش . تو اوقات فراغتت . ميتوني يه شغل دوم به عنوان تنوع داشته باشي . خيلي كارها ميشه انجام داد . ميتوني 2 سال پولاتو پس انداز كني و يه مغازه اجاره كني . يه كارگر ميگيري . خودت كه از سر كار اومدي يه سر به مغازه ت ميزني . بيشتر از اون چيزي كه فكرشو كني وقت آزاد داري كه بتوني تو زندگيت تنوع هم داشته باشي . با 4 تا بزرگتر مشورت كن بهت واقعيتو ميگن . منظورم از بزرگنر آدماي بالاي 50 سال نيست . آدماي بين 30 تا 40 سال . اون حس تنوع كه دوست داري رو هيچوقت با شغلت دنبالش نباش . امنيت شغلي كه نداشته باشي اينقدر استرس و نگراني مياد سراغت كه ديگه به تنوع فكر نميكني .