2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟😵

181 بازدید | 39 پست

من خواب بودم یهو از خارش پریدم  دیدم قطع نمیشه بعد استرس گرفتتم نکنه شپش باشه رفتم حموم اومدم خارشم قطع شد خداروشکر الان خوابم نمیبره پشت سر هم دارم عطسه میکنم فردا هم امتحان ریاضی دارم توروخدا راهکار بدین بتونم بخوابم😩

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
از تپش قلب

اخ عزیزم نفس عمیق بکش نیاز به دارو نداری؟

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬
دختر منم بشدت خارش داره شب ک میخابه صبح شورتش پر عفونت شده کدوم دکتر ببرم نمیدونم بخاطر این موضوع شب ...

دکتر زنان اصلا دکتر عمومی 

معاینه ک‌ نمیکنن ی آزمایش ادرار مینویسن و دارو نزار اذیت بشه 

🌈🌧️🐆🎤🖤🕊️