2777
2789
عنوان

حضانت فرزند

112 بازدید | 6 پست

اگر در پی طلاق حضانت فرزند به مادر داده شده باشد و حالا کودک بزرگ شده و پونزده سال سن داره و میخاد حضانتش رو به پدر انتقال بده می‌تونه و باید چیکار بکنه؟ 

و بخاد از کارای مادرش شکایت بکنه بخاطر آزار و اذیت خودش می‌تونه یا پدرش باید بکنه

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه حضانتی دیگه ۱۵ سالشه اگه بخواد میتونه بره با پدرش زندگی کنه

والا مادرش هر روز با یکی دوست میشه می‌فرسته سراغ این از ی طرف معتاده از ی طرف رفیقاشو میندازه دنبال این تا چیزی میشه جیغ و داد راه میندازع دکترم گفته باید بره دکتر مغز و اعصاب و... این بنده خدا هم میخاد شکایت کنه از کاراش

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

اون خونه براش امن نیست ،خوب چرا نمیره پیش پدرش بمونه ؟

چون مادره اومده نشسته تو خونه پدره میگه سرطان دارم میمیرم پدره هم پیر مرد پیری هست