2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیماری 

چه بیماری خب بگین دیگه برام مهمه🙏

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
لاعلاج

سرطان؟

منم معجزه این چله رو دیدم

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون

نذر حضرت ٱم البنین (س)  خیلی خوبه . نذر به دل آدم بستگی داره صلوات و سوره حمد ( به تعداد دلخواه ) . حضرت حاجت روایی زیادی داره

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
عزیزم هرچندتا باشه ایرادی نداره؟فقط صلوات و حمد؟

نه عزیز ایرادی نداره ، من روزانه برای هر گرفتاری نذر میکنم ، برای مشکلات کار، انواع گرفتاری ها نه اصلا محدودیت نداره عزیز. حتما امتحان کنید 

فرقی نداره عزیز به دل آدم بستگی داره نذر خوراکی باشه ، صلوات باشه سوره حمد و.........

من خودم و اکثرا از نذر صلوات حضرت به تعداد دلخواه مثلا ۱۰۰_۱۰۰۰ و تعداد بیشتر حاجت گرفتیم مثلا اگر گرفتاری و مشکل سخت بوده من تعداد بیشتری نذر کردم ( این اعتقاد خودم هست وگرنه بقیه حتی با ۱۰۰ صلوات هم حاجت های مهم گرفتن ) 

بعد نذر سوره حمد هست که خیلی خیلی معروفه ( مثلا ۱۰۰ سوره حمد  نذر حضرت می‌کنند و حاجت میگیرن ) باز تعداد دلخواه هست 

بعد نذر روضه و سفره حضرت برای شفای بیمار  و گرفتاری این هم به توان و مقدور بودن هست که فردی که توان مالی و شرایطش رو داره نذر سفره حضرت أم البنین س برمیداره که در عراق هم معروف هست 

(شنبه های أم البنینی س هم در عراق خیلی معروفه در نت بزنید خیلی فیلم و عکس هست و همه از حضرت حاجت گرفتن )

اگر فردی خیلی بیمار باشه و توان رفتن به کربلا رو داره در نزدیکی کربلا شهر حله حرم حضرت شریفه بنت الحسن ع هم برای شفای بیماران معروفه و لقب طبیب اهل بیت رو حضرت دارند گفتم این مورد رو هم بگم شاید کسی کربلا رفت و آمد داره بهره ببره . روزانه خیلی شفا میگیرن از حضرت 

الهی همیشه حاجت روا باشید 🙏🌹 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

سلام

تاپیک و امضا ایشون حاجت گرفتن خیلیا @sayeh6859  

یا زهرا.صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک( یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی  )   ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ، مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت          دلی   شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2239203/از-واسطه-دعای-شهدا-حاجت-گرفتم

یا زهرا.صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک( یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی  )   ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ، مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت          دلی   شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج