نه عزیز ایرادی نداره ، من روزانه برای هر گرفتاری نذر میکنم ، برای مشکلات کار، انواع گرفتاری ها نه اصلا محدودیت نداره عزیز. حتما امتحان کنید
فرقی نداره عزیز به دل آدم بستگی داره نذر خوراکی باشه ، صلوات باشه سوره حمد و.........
من خودم و اکثرا از نذر صلوات حضرت به تعداد دلخواه مثلا ۱۰۰_۱۰۰۰ و تعداد بیشتر حاجت گرفتیم مثلا اگر گرفتاری و مشکل سخت بوده من تعداد بیشتری نذر کردم ( این اعتقاد خودم هست وگرنه بقیه حتی با ۱۰۰ صلوات هم حاجت های مهم گرفتن )
بعد نذر سوره حمد هست که خیلی خیلی معروفه ( مثلا ۱۰۰ سوره حمد نذر حضرت میکنند و حاجت میگیرن ) باز تعداد دلخواه هست
بعد نذر روضه و سفره حضرت برای شفای بیمار و گرفتاری این هم به توان و مقدور بودن هست که فردی که توان مالی و شرایطش رو داره نذر سفره حضرت أم البنین س برمیداره که در عراق هم معروف هست
(شنبه های أم البنینی س هم در عراق خیلی معروفه در نت بزنید خیلی فیلم و عکس هست و همه از حضرت حاجت گرفتن )
اگر فردی خیلی بیمار باشه و توان رفتن به کربلا رو داره در نزدیکی کربلا شهر حله حرم حضرت شریفه بنت الحسن ع هم برای شفای بیماران معروفه و لقب طبیب اهل بیت رو حضرت دارند گفتم این مورد رو هم بگم شاید کسی کربلا رفت و آمد داره بهره ببره . روزانه خیلی شفا میگیرن از حضرت
الهی همیشه حاجت روا باشید 🙏🌹