2777
2789
عنوان

آوا قهرمانی

1235 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من امروز فیلم دختر بچه بی گناه رو دیدم از صبح کارم شده گریه انقد این فیلم حالمو بد کرد چون خودمم یه دختر ۳ ساله دارم خیلی ناراحت شدم اینستاگراممو زدم پاک کردم داغون شدم فیلمو دیدم کسی از اخرین وضعیتش  اطلاعی داره تو نت  هرچی میزنم برا چند روز پیش میاره نوستن مرگ مغزی شده واقعیت داره 😭😭😭😭 نمیخوام  دیگه  اینستا  داشته باشم تو گوگل هم میزنم هیچ خبری نیست

فک کنم فوت شد 

تو همین نی نی سایت گفتن

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم فوت شد  تو همین نی نی سایت گفتن

😔😔😔😔شاید بره  پیش خدا براش  بهتر باشه از این دنیای کثیف راحت بشه حالم خیلی بده امروز همش  دخترمو نگاه کردم و گریه کردم

😔😔😔😔شاید بره  پیش خدا براش  بهتر باشه از این دنیای کثیف راحت بشه حالم خیلی بده امروز ه ...

داستانش چیه

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
داستانش چیه

نامادری  داشته درحد مرگ  زدتش تو خونشون  دوربین مداربسته بوده تو دوربینه  مشخصه پرتش میکنه  توحیاط 😭😭😭😭 تو بیمارستانه حالش  بده دیگه خبر ندارم ولی فیلمش  وحشتناک قلب آدمو  آتیش میزنه 

نامادری  داشته درحد مرگ  زدتش تو خونشون  دوربین مداربسته بوده تو دوربینه  مشخصه ...

چند ساله؟ خب باباش همینو سر اون زنیکه دربیاره

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
زنده اس ولی میگن حالش خوب نیست منم از پیج اینستا پیگیرم ، چند روزه دارم گریه میکنم، نتونستم فیلم رو ...

خیلی ممنون که  اطلاع دادین  حتما  فیلم رو نگاه  نکنید من دیروز انقد گریه کردم بخدا همسرم  امشب دعوام  کرد هرکاری میکنم از جلو چشمم  دور نمیشه  کاش  نمیدیدم  بخدا من  خیلی کم میرم اینستا نمیدونم چرا من این فیلمو دیدم