2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 22 پست
انشاالله سلامت باشن مادر بزرگتون آدم خوب کم پیدا میشه حالا اگه مادر بزرگ من به من چیزی بده حتی یه کی ...

منم مثل شما میگفتم چطوری دوباره تحمل کنم واکسن و تب و .... از اتاق عمل رفتن وحشت داشتم و دوران بارداری هر دو بچه هم واقعا افتضاح بودم . اما الان پسرم یه لبخند میزنه انگار آب رو آتیش هست . ضمنا بچه دوم آدم خیلی راحت تره خیلی چیزا یاد گرفته و بلده 

با هر حالت بچه آدم هزار استرس نمیگیره چون دیگه یاد گرفته 

منم مثل شما میگفتم چطوری دوباره تحمل کنم واکسن و تب و .... از اتاق عمل رفتن وحشت داشتم و دوران باردا ...

عزیزم بمونید برای هم 😍

اسم بچه هاتو میگی البته اگه مشکلی نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله سلامت باشن مادر بزرگتون آدم خوب کم پیدا میشه حالا اگه مادر بزرگ من به من چیزی بده حتی یه کی ...

زنده باشید

البته من فقط خوبی هاشو گفتم بدی هاشم هست این جریان ...مثلا به بقیه نوه ها خونه کادو داده برای زایمان شون اما خب به من که رسید شد پول نقد و با این حال بقیه بازم صداشون در اومد .... بازم خداروشکر من راضی ام به هرچی که بهم برسه و شاکرم .

زنده باشید البته من فقط خوبی هاشو گفتم بدی هاشم هست این جریان ...مثلا به بقیه نوه ها خونه کادو داده ...

فامیل خوب دیگه نمونده من اعتقادم اینه کسی روزی کسی دیگه ای رو نمیخوره دوس دارم همه شاد باشن و شرمنده خانواده نباشن خودم دیدم مادر بزرگم چقد به بقیه نوه های پسرش میرسه به پسر خالم میرسه از همه نظر ولی فقط من و داداشام براش غریبه ایم از دل بزرگ و بخشندگیش ناراحت نیستم از تبعیض گزاشتنش دلم میگیره مگه نوه چه فرقی داره اینجوری میکنه 

ممنونم ،💙 بله حسین و حلما 

به به چه اسم خوب و قشنگی 

زیر سایه پدر مادر بزرگ شن انشاالله🧿

اسم دختر منم زینبه میگم اگه قسمت شد پسر اوردم چی بزارم اسمشو حسین اسم بچه خواهر شوهرمه ولی حتما عربی میزارم