2777
2789
عنوان

خیلی حالم بدع

171 بازدید | 19 پست

۱۵ سالم بود وقتی ک ن عقل درستی برای فک کردن داشتم ن هیچی ب اصرار خانواده م با این اشغال عوضی ازدواج کردم زندگیمو نابود کردم الان ۲۲ سالمه اما از ی پیر ۶۰ساله خسته ترم ... وقتی میبینم همسن و سالام ب چ جاهایی رسیدن حالم از خودم بهم میخوره ن گزاشتن درسی بخونم ن هیچی بااینکه استعدادشم داشتم زندگیمو نابود کردن... حالم از همشون بهم میخوره اگه ی روز بمیرم مقصر مردنم اونان اونان ک منو کشتن...کارم شده شب تاصب سرو کله زدن با ی شوهر اشغال و دوتا بچه بدون هیچ هدفی هیچ خوشگذرونی هیچ تفریحی .... همه از بیرون زندگیم حسرتمو میخورن فک میکنن خیلی خوشبختم چون فقط شوهرم پولداره همین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم 

ناراحت شدم 

اینکه بچه دارید موضوع رو یکم مشکل کرده 

البته اگر توی زندگی تون بحث و دعوا دارید ، اگر طلاق بگیرید خیلی بهتر هست چون فرزند طلاق بودن خیلی بهتر از زندگی در یک زندگی آسیب زا هست 

چون واقعا پول اصلا خوشبختی نمیاره 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

عزیزم هنوزم دیرنشده سنی نداری چرا اقدام نمیکنی برای درس کنکور فرهنگیان یا هرچیزی ک علاقته

هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!
عزیزم  ناراحت شدم  اینکه بچه دارید موضوع رو یکم مشکل کرده  البته اگر توی زندگی تون ...

زندگییمون داغونه دداغون ولی اگه طلاق بگیرم بچه هانو نمیده بهم منم بدون اونا نمیتونم در حدیم ک باخودم فک میکنم بمیرم بهتره چون اینجوری دیگه تو این دنیا نیستم ک کنارشون نباشم

نمیزاره اصلا کلا از اینکه من خوب باشم بدش میاد نمیدونم چرا  

نمیخاد تو ازش سرتر بشی مشحصه مردی هست ک از پیشرفت زنش میترسه لعنت ب این مردا

هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!