2777
2789
همراهی از چ نظر؟

ازهمه نظر ☺️بهرحال شمای نوعی باآگاهی وعلم به این اختلاف سنی وارد رابطه میشی پس قطعا نیازبه همراهی وصبوری بسیارداره ..میدونم دوطرفس ولی خانوما توهرسنی احساسشون برمنطقشون غلبه داره ‌.پس مدیریت رابطه برمیگرده به آقایی که شماباشی 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ‌جاهایی مثلا؟ توضیح میدید؟

مثلا من بعضی شبا دوست دارم برم بیرون بزنم به در دیونگی کار جالبی انجام بدم ولی همش با عقل جلو میره چون سنش اینجوریه منم دوست دارم کارام دلی باشه  دوست دارم برم شادی کنم پایه نیست زیاد البته هرکس فرق میکنه. من ۲۲سالمه

من فکر میکردم من احساساتم برمنطقم غلبه داره

خانومی شمادیگه ؟درست فک میکردی عزیزم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
ازهمه نظر ☺️بهرحال شمای نوعی باآگاهی وعلم به این اختلاف سنی وارد رابطه میشی پس قطعا نیازبه همراهی وص ...

احساس بر منطق غلبه داره خیلی مشکل درست میشه نه؟

باور کن نمیتونی  دوتا دنیای کااااملا متفاوتید اون واقعا بچس و تو عاقل شدی  خب چرا این حت ...

نه پیدا نمیشه.خیلی گشتم نبود مواردی هم خوب بود ب ما نه گفتن دیگه نمیتونم بگردم خسته شدم

نه پیدا نمیشه.خیلی گشتم نبود مواردی هم خوب بود ب ما نه گفتن دیگه نمیتونم بگردم خسته شدم

حالا حتما باید ازدواج کنی مگه؟ چون نبوده باید رو هوا اینو بزنی؟ به نظرم صبر کن حتما قسمت بهتری هم داری

بعد ببینم الان دختره خودش اوکیه با ۱۵ سال اختلاف؟

دلیله همه دعواها اینه خدا خانما رو طوری افریده که اخساساتی هستن مردا هم هیییچ از اخساسات حالیشون نی& ...

اما من احساساتی ام اطرافیانم همکاران و‌خانواده و دوستام میگن

احساس بر منطق غلبه داره خیلی مشکل درست میشه نه؟

اکثرموارد بله ...ببینید شما سنتون دیگه سن هیجان وواکنشهایی مثل ذوق زدگی و ...رو گذرونده ..تجاربتون خیلی نسبت به دخترخانوم بیشتره ...بنظرم دونسل متفاوت هستین ولی خب همیشه استثنائات وجودداره 

ببخشید من الان فهمیدم مرد هستید 

اکه میخوایید اوکی باشه 

باید کمی زیاد احساسات بزرگیتون ذو سرکوب کنبد پایش باشید ولی طوری نباشع که خسته شید من همسرم اینجوری بود اولش خیلییی پایم بود ولی الان نه ...هرچی میگم میگه حوصله ندارم کارش هم نتی هست کلا خونه ایم خسته شدم اززندگیم بااینکه شش ماه بیشتر نیست عروسی گرفتیم ولی خب سن طرف شما چون۲۵ساله خوبه بعنی حدودا تمام جونیش وخوشیش کرده وروبه ۳۰هست اگه کمی باهم راه بیایید اوکی هست

حالا حتما باید ازدواج کنی مگه؟ چون نبوده باید رو هوا اینو بزنی؟ به نظرم صبر کن حتما قسمت بهتری هم دا ...

۳۵سالم شد ازدواج‌ نکنم؟ اینا آشنان بحث رو هوا زدن نیست.قسمت بهتر کی قراره اتفاق بیوفته؟خانوادش انگار حرفی ندارن خودشو نمیدونم