2777
2789
عنوان

غذای آماده

235 بازدید | 20 پست

دوستان میشه باهام همفکری کنین من میخوام وام بگیرن غذای اماده راه بندازم اولش نمیخوام کارگر بگیرم و فقط خودم و بابام خودمم اشپزی کنم احتمالا سه نوع غذا که تو شهر ما طرفدارش بیشتره اولش بپزیم نظرتون چیه به نظرتون سود داره؟ چجوریاس؟ درکل به نظرتون کار غذای اماده خوبه؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تهیه غذا ینی؟؟؟ خب پیک هم میزاری؟؟ ببین تو محلتون هست یا ن حسابی تحقیق کن

اره حتما یکم که بگذره پیک بزارم ما شهرمون کوچیکه اگر مغازه خالی باشه میخوام خیابونای اصلی بزارم ولی ادم نمیدونه از کی بپرسه چون کسایی که تو کار هم هستن راستشو بهت نمیگن

وای چ خوب..من عاشق کار تهیه غذا هستم ان شاالله موفق باشی عزیزم

ممنونم جانم به نظرت کار خوبیه؟ اولش من گفتم یه پوشاک کوچیک بزنیم ولی میگن پوشاک هم پسماند داده هم سرمایه زیاد میخواد

ممنونم جانم به نظرت کار خوبیه؟ اولش من گفتم یه پوشاک کوچیک بزنیم ولی میگن پوشاک هم پسماند داده هم سر ...

نه فکر کنم تهیه غذا بهتره چون مردم الان اینقدری پول ندارن برن لباس بخرن ولی مجبورن غذا بخرن

بعضی وقت ها که دلم از تموم دنیا میگیره دلم فقط به خدا می‌سپارم 
نه فکر کنم تهیه غذا بهتره چون مردم الان اینقدری پول ندارن برن لباس بخرن ولی مجبورن غذا بخرن

ایده حوبی برای منحصر به فرد بودنش هم دارین مثلا چیزی که این غذاخوری رو جالب تر یا خاص تر کنه

اره حتما یکم که بگذره پیک بزارم ما شهرمون کوچیکه اگر مغازه خالی باشه میخوام خیابونای اصلی بزارم ولی ...

ن از یک مشاوراقتصادی ،مثن ببین ک این کارت برای اون محل حوابگو هست ،اصلا سفارش میگیری ،محله ای هست از نظر درآمدی متوسط یا ضعیف ،یا ببین نزدیکت تهیه غذا هست یا

ن.

و برای خرید جنس هم فکر کن مث برنج و مرغ وگوشت ک میتونی جایی با کیفیت و قیمت مناسب پیدا کنی یا ن

یا ی برند بساز برا خودت ،بفکر روزای اول و سالهای اول نباش ،ی برندی بساز،ک مخصوص خودت باش ک بتونی ب امیدخدا ارتقاش بدی  گسترشش بدی

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
ایده حوبی برای منحصر به فرد بودنش هم دارین مثلا چیزی که این غذاخوری رو جالب تر یا خاص تر کنه

آره مثلا نان تنوری داغ درست کنید بدین مشتری...یا سالاد های شیک و قشنگ کنار غذا..یا مثلا اگه مکان برای غذا خوردن دارین تو سینی های کنگره استیل خیلی قشنگ میشه ..ترشی های خانگی خوشکل از اونا که مامان ها درست میکنن...یا دوغ محلی خودت درست کن عالی میشه.

بعضی وقت ها که دلم از تموم دنیا میگیره دلم فقط به خدا می‌سپارم 
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز