2777
2789
عنوان

ترک‌پوستی

89 بازدید | 18 پست

دوستان من به خاطر کاهش وزنم همه جای بدنم ترک‌خورده متاسفانههه  همه جاه ها ظاهرش زشت نیست ولی خب پوست صاف هم نیست حتی روی شکمم هم ترک دارم 

این موضوع و‌به خواستگار بگم ؟زشت نیست ؟

دوستانی که ازدواج کردین یا وارد رابطه این نفر مقابلتون نظرش چیع 

بدش میاد یا نه 

اهمیت زیادی داره 

منم همین طورم همه جای بدنم پر از ترک پوستی هست یعنی همه جا 😔 بخاطر همین اصلا اعتماد به نفس ندارم مال من خیلی بد جوره 

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم همین طورم همه جای بدنم پر از ترک پوستی هست یعنی همه جا 😔 بخاطر همین اصلا اعتماد به نفس ندارم ما ...

🥲🥲🥲ناراحت نباش 

من میرم باشگاه اکثرا دارن یعنی خیلی کم میبینم کسی ترک نداشتع باشه 

اما خب ترکی که روی شکممه ناراحتم کرده 😔

اخه میگن هیچ راه حلی نداره  واقعا با لیزر میره ؟ تا حالا دیدین کسی درمانش کردع باشه ؟

اره لیزر ی جورایی انگار پوست رو میکشه

ترکای قرمز راحتتر میرن

سفیدا ولی نیاز به جلسات بیشتری داره

سعدی کجایی که ببینی*بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند*
🥲🥲🥲ناراحت نباش  من میرم باشگاه اکثرا دارن یعنی خیلی کم میبینم کسی ترک نداشتع باشه  ام ...

کاش منم فقط رو شکمم یا مثل بقیه در حد معمول ترک داشتم من پوست خیلییی حساسی دارم از سرشونه تا پایین آرنج دستم حتی مچ پاهام از زیر بغلم تا پهلو هام  ، شکمم همش ترک داره اونم نه کم خیلی زیاد 😭😔

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
میترسم 🥲🥲🥲

ترسی ندارم عزیزم باور کن اون بود نمی‌گفت اعتماد ب نفس داشته باش چرا بیخودی عیب میذاری رو خودت همه آدما ترک پوستی دارن من خودمم دارم دوران کنکور ۱۵ کیلو کم کردم رون و باسنم و زانوم ترک برداشت البته هیکلم عالیه ولی ترک هم داره می‌خوام در آینده لیزر کنم

اره لیزر ی جورایی انگار پوست رو میکشه ترکای قرمز راحتتر میرن سفیدا ولی نیاز به جلسات بیشتری داره

وایی خداروشکرررر 🥺🥺😍مرسییی زیبام 

انگار کوله باری از غم از دوشم بذداشته شد اگر اینططور باشه عالیهههه

ترسی ندارم عزیزم باور کن اون بود نمی‌گفت اعتماد ب نفس داشته باش چرا بیخودی عیب میذاری رو خودت همه آد ...

🥺🥺🥺خیلییی خوبه که برات عادین 

منم خانواده و ... میگن مهم نباشه برات 

حتی امروزم جشن بودیم چنتا تازه عروس بودن اوناهم کلی ترک داشتن با ابن وگود لباس باز پوشیده بودن و اصلاا براشون مهم نبپد