2777
2789
علائمش چیه میشه بگی؟من چی بگم که هم شوهرم و هم مادرشوهرم توی یک ماه هر دو با هم سرطان گرفتند شوهرم س ...

ربطی به خون نداره 

دفع ادرارش مشکل پیدا کرده ۲سال پیشم یه لکه تو لباس زیرش بود ک هیچجوره قبول نکرد خون باشه ولی من از اون موقع نگرانم

خدا شفاشون بده 

حق داری ولی ایمانتو قوی کن نذار شیطان بهت نفوذ کنه من تو شرایط تو نیستم قضاوتی نمیکنم فقط میگم خدا ...

خدا به دلت ارامش و صبر بده فداتشم ...من تا پام برسه خونه شوهرم کتک کاری راه میندازه ی بار زد پرده گوشمو داغون کرد ی بار دستمو ترکوند ی بار تمام صورتمو کبود کرد خلاصه ک وضع من بده واقعا 😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان شکایت بازی داریم تا خدا میدونه چند سال دیگه طلاق راحت نیست اگه مرد بگه زندگیمو دوسدارم هی میندا ...

یه چیزی بگم اینجور ادما هیچ دردیم نمیگیرن الان شوهر نگاروحلما خیلی خوبه ولی مریض شد بازم دیدم از این موردا 

ربطی به خون نداره  دفع ادرارش مشکل پیدا کرده ۲سال پیشم یه لکه تو لباس زیرش بود ک هیچجوره قبول ...

۰شاید سنگریزه یا شن جلوی راه ادرارش رو میگیره چند نفر رو دیدم اینطور شدند.ان شاء الله زود خوب بشه

کاکل ذرت رو بریز تو یه قابلمه بعد آب بریز روش وقتی جوش اومد بزار یک ساعت با شعله کم بجوشه بعد بده شوهرت بخوره چند لیوان پشت سر هم ادرارش خوب خوب میشه.من به شوهرم میدم برای کلیه اش و همین گرفتگی ادرار همون روز خوب میشه