2777
وای منم  اصلا نمیدونم چرا این دختره از فکرم بیرون نرفت که نرفت

چرا مگه چی میگفت؟

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا مگه چی میگفت؟

شوهرش مریض بود.سرطان خون داشت 

کلا از قبل تاپیکاشو میخوندم خیلی انرژیش خوب بود

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

بمیرم برات ولی ادم شدنش دور از عقل نیس بعضی ادما یدفعه به خودشون میان میفهمن چه غلطایی کردن

گاهی اوقات میگم ولش کنم مگه محرم بودن فقط ب یه تیکه کاغذه باز میگم نه اینکار جنایته ...هزار فکر میاد تو سرم

هنوز نرفته سونو و ازمایش یه سری علاعم داره که نگرانم

علائمش چیه میشه بگی؟من چی بگم که هم شوهرم و هم مادرشوهرم توی یک ماه هر دو با هم سرطان گرفتند شوهرم سرطان خون و مادرش سرطان ریه‌.آن شاء الله بلا از شما دور باشه

گاهی اوقات میگم ولش کنم مگه محرم بودن فقط ب یه تیکه کاغذه باز میگم نه اینکار جنایته ...هزار فکر میاد ...

حق داری ولی ایمانتو قوی کن نذار شیطان بهت نفوذ کنه

من تو شرایط تو نیستم قضاوتی نمیکنم فقط میگم خدا خودش کمکت کنه

شرایط منم بده فقط یه مدل دیگه الام ۵ساله حالم بده اول بچم تشنج داشت طولانی مدت بعد چشماش تنبلی گرفت بعد شوهرم کلیه مشکل پیدا کرد الانم مشکل ادرار پیدا  کرده دوهفتس با تپش قلب بیدار میشم حالم به شدت بده

ببخشید خیلی حرف زدم دلم پره خیلی