2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چون خیلی نگران شوهرمم اصلا اونو یادم رفته بود الان یدفعه یادم اومد

همدم شما خوب شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

چرا مگه چی میگفت؟

شوهرش مریض بود.سرطان خون داشت 

کلا از قبل تاپیکاشو میخوندم خیلی انرژیش خوب بود

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

بمیرم برات ولی ادم شدنش دور از عقل نیس بعضی ادما یدفعه به خودشون میان میفهمن چه غلطایی کردن

گاهی اوقات میگم ولش کنم مگه محرم بودن فقط ب یه تیکه کاغذه باز میگم نه اینکار جنایته ...هزار فکر میاد تو سرم

هنوز نرفته سونو و ازمایش یه سری علاعم داره که نگرانم

علائمش چیه میشه بگی؟من چی بگم که هم شوهرم و هم مادرشوهرم توی یک ماه هر دو با هم سرطان گرفتند شوهرم سرطان خون و مادرش سرطان ریه‌.آن شاء الله بلا از شما دور باشه

هنوز نرفته سونو و ازمایش یه سری علاعم داره که نگرانم

ایشالا خیر باشه برات

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

گاهی اوقات میگم ولش کنم مگه محرم بودن فقط ب یه تیکه کاغذه باز میگم نه اینکار جنایته ...هزار فکر میاد ...

حق داری ولی ایمانتو قوی کن نذار شیطان بهت نفوذ کنه

من تو شرایط تو نیستم قضاوتی نمیکنم فقط میگم خدا خودش کمکت کنه

شرایط منم بده فقط یه مدل دیگه الام ۵ساله حالم بده اول بچم تشنج داشت طولانی مدت بعد چشماش تنبلی گرفت بعد شوهرم کلیه مشکل پیدا کرد الانم مشکل ادرار پیدا  کرده دوهفتس با تپش قلب بیدار میشم حالم به شدت بده

ببخشید خیلی حرف زدم دلم پره خیلی