2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند مدت پیش یه خانمی خواستگاری داشت که 3سال از خودش بزرگتر بود  هر دو ازدواج دومشون بود  ...

سه سال اختلاف که ایده آل هست. متاسفانه نگاه جامعه به این قضیه جنسیت زده و مردسالاری هست. بعضی از خانم ها هم باعث پر رنگ شدن این نگاه میشن. 

سعید خارجی سابق هستم... 
سه سال اختلاف که ایده آل هست. متاسفانه نگاه جامعه به این قضیه جنسیت زده و مردسالاری هست. بعضی از خان ...

بله نمیدونم آقا با این که 3سال بزرگتر بود دنبال چی بود 

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
اکثر دخترا اختلاف سنی بيشتر رو دوست دارن

همان طور که عرض کردم به خاطر شرایط نرمالتر و بهتر مالی تو سن بیشتر آقایان هست. یه پسر 25 ساله که تازه درس و سربازیش تموم شده، اگر کار هم پیدا کنه، هنوز به ثبات مالی نرسیده و تشکیل زندگی براش سخته. مگر اینکه خانوادش پولدار باشن و کمکش کنن

سعید خارجی سابق هستم... 
بله نمیدونم آقا با این که 3سال بزرگتر بود دنبال چی بود 

آقای از خودراضی دنبال یه دختر مجرد هست که صد سال هم دخترا نباید قبول کنن.... 

سعید خارجی سابق هستم... 
خوب دیگه،مقصر این ما نیستیم 

چرا

انتخاب خانم ها هم مهمه. میتونن به جای انتخاب یه پسر 40 ساله، پسر 25 ساله را انتخاب کنن که جربزه و توانایی کار و تشکیل زندگی را دارن. 

سعید خارجی سابق هستم... 
تا آقا پسرها نرن خواستگاری دختر که جواب مثبت نمیده

خوب مگه اجبارشون کردن که جواب مثبت بدن؟

بعد پس کدوم پسرها باید برن تا جواب مثبت بگیرن؟

اگه کم سن تر باشه که وضع مالیش خوب نیست

اگه سن بالاتر باشه که اختلاف سنی زیاده

پس چکار کنن؟

تا آقا پسرها نرن خواستگاری دختر که جواب مثبت نمیده

خیلی از پسرها را دیدم با این شرایط رفتن خواستگاری و جواب رد شنیدن. دختر هم قبول کنه، خانوادش قبول نمیکنن. 

مهریه و جهیزیه هم شده بلای جان ازدواج

سعید خارجی سابق هستم... 
خوب مگه اجبارشون کردن که جواب مثبت بدن؟ بعد پس کدوم پسرها باید برن تا جواب مثبت بگیرن؟ اگه کم سن ت ...

خوب وقتی شرایط رو به ظاهر اوکی میبینن جواب مثبت میدن اونم خیلی وقت ها خانواده ها مقصر هستن

تو اینجور وقت ها هر دو طرف مقصر هستن  

هر کس باید با هم کفو خودش ازدواج کنه 

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.