2777
2789
عنوان

قبلنا دلم میخواست بینیمو عمل کنم..

126 بازدید | 10 پست

😐ولی الان میبینم حتی بچه مچه های ۱۴ ۱۵ ساله هم عمل کردن! محض رضای خدا ی بینی طبیعی تو بازار نمیبینم چه به روز اعتماد بنفسهامون اومده

خدا شاهده نیمرخم شبیه صندوق پیکانه ولی اینقد عملی دیدم دیگه تحملشو ندارم خودمم عملی بشم حس میکنم شاهکار کردم طبیعی موندم😂فک نکنم تو کشورای دیگه اینقد رو دماغ حساس باشن چخبرهههه اخه

(قصد توهین ندارم به هیچ عنوان فقط نظر خودمو گفتم)

سوال شد برام،۱۴،۱۵ عمل میزارن مگه؟

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بینی طبیعی اما زشت مثلا چه حسنی داره؟

بنظرم بینی زشت نداریم بینی هرچقدرم افتاده باشه یا بزرگ با صورت تناسب داره

مثلا یکی بینیش عقابیه و افتاده در عوض لباش نازکه و تناسب داره

همین بره عمل کنه چون لباش نازکه و بینیش کوتاه میشه فاصله بین لبو بینیش اتوبان تهران میشه

بنظرم بینی زشت نداریم بینی هرچقدرم افتاده باشه یا بزرگ با صورت تناسب داره مثلا یکی بینیش عقابیه و ا ...

لب هم ژل میزنه درست میشه

جاری خودم قبل عمل بینی زشت بود واقعا لباش نازک و بینی بزرگ

الان هم عمل کرد هم لباشو ژل زد خشگل شد واقعا

لب هم ژل میزنه درست میشه جاری خودم قبل عمل بینی زشت بود واقعا لباش نازک و بینی بزرگ الان هم عمل کر ...

خب همین دیگه چهره نمکشو از دست میده واقعا مصنوعی میشه

تازه دوران پیریشونم طبیعی نمیگذره و واقعا زشت میشن

خب همین دیگه چهره نمکشو از دست میده واقعا مصنوعی میشه تازه دوران پیریشونم طبیعی نمیگذره و واقعا زشت ...

به خشگل بودن در دوران جوانی می ارزه واقعا

برای دوران پیری هم روش های زیبایی دیگه ای وجود داره

نقص های صورت برطرف بشه هیچ ایرادی نداره

عمل ها و تزریق های افراطی خیلی بده