2821
2789
عنوان

پیراپزشکم

276 بازدید | 13 پست

۲۶سالمه ماماهستم ولی احساس کم بودن میکنم دلم میخواس پیشونددکترروم باشه فعلا درگیرافسردگیم نمیتونمم ادامه بدم فقط میرم سرکارومیام میخوابم تنهاو ناامید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میتونی دوباره کنکور بدی عزیزم

کم نیستن کسایی که مثل شما بودن و الان دانشجوی پزشکین 

عزیزانی که میخوان کنکور بدن تاپیک آخرم رو یه نگاهی بندازن :)))از همه عزیزانی که در تاپیک هام پست میزارن و کمکم میکنن تشکر میکنم شاید نتونم دونه دونه جواب بدم و تشکر کنم...   
تکلیفتو مشخص کن افسردگی بدردت نمیخوره یارشتتو ادامه بده موفق شو یابشین بخون برا رشته ای که دوس دار ...

دندونپزشکی دوس داشتم اما حوصله کنکور مجدد وازصفرشروع کردنو ندارم

جان

مرسی قبول کردین🥲❤

من عفونت قارچی دارم چن ماهه، دکتر نرفتم

خودم مترونیدازول و کلوتریمازول خریدم مصرف میکنم ی ماهه حدودا

ولی تاثیری نداشته💔چکار کنم

با کودکان وارد بحث نشوید حتی اگر از شما بزرگتر باشند! تو جمع بودم ولی تنها

مرسی قبول کردین🥲❤ من عفونت قارچی دارم چن ماهه، دکتر نرفتم خودم مترونیدازول و کلوتریمازول خریدم مص ...

عزیزم هیچوقت سرخود آنتی بیوتیک مصرف نکن مقاومت دارویی پیدا میکنی اگه منظورت عفونت ادراری هس برو آزمایش ادرار وکشت ادرار بده باتوجه به نوع قارچ آنتی بیوتیک آزمایشگاه برات پیشنهاد میده توی برگه ی آزمایشت ودکتر براساس اون برات تجویز میکنه

عزیزم هیچوقت سرخود آنتی بیوتیک مصرف نکن مقاومت دارویی پیدا میکنی اگه منظورت عفونت ادراری هس برو آزما ...

نه واژیناله

هرکی رفته دکتر همین 2 تایی ک گفتمو بهش دادن

فقط نمیدونم چرا خوب نمیشه

با کودکان وارد بحث نشوید حتی اگر از شما بزرگتر باشند! تو جمع بودم ولی تنها