2777
2789
عنوان

بیاید برای مشکلات هم راهکار بدیم

119 بازدید | 25 پست

سلام..بچه ها این تاپیک برای حل مشکلات و مسائلمون هس. هرکسی دردو دلی یا مشکلی یا مسئله ایی داره خاستش بگه تا بهم کمک کنیم❤️

مسئله من اینه:من خودم دوس دارم بتونم از قدرت ذهنم استفاده کنم و باهاش به چیزایی ک میخام برسم.هنوز نتونستم راهشو پیدا کنم. مطالب قانون جذب و اینا هم برام تکراری شده.

حالا هرکسی دوس داشت برای مسئله من راه حل بده.

بقیه هم مسائل یا مشکلاتتونو بگین تا کمک کنیم بهم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دچار افسردگی شدید شدم...

شما هم به نظرم باید هدفتو مشخص کنی و برای رسیدن بهش در عمل تلاش بکنی. شروعش سخته اما بعد کم کم با تلاش و پیگیری به هدفتون مبرسی

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)
فقط میتونم وقتتو تلف نکن.. هیچ کسی بدون تلاش ب هیچی نمیرسه منم یه مدت مث تو شده بودم خداروشکر زود ب ...

چجوری شده بودی؟

اره تلاش رو قبول دارم ولی خب خیلی هم دوس دارم راه استفاده از ذهنم رو بفهمم.

خب من دوست دادم ی جنس مخالفی رو فراموش کنم ؟چ کنم؟🥲😐

تصور کن لحضه ای رو که کشیده میخوابونه در گوشت و بت میگه ریده ام تو قیافت همونی که اولاش واسه این قیافه میمرد 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
تصور کن لحضه ای رو که کشیده میخوابونه در گوشت و بت میگه ریده ام تو قیافت همونی که اولاش واسه این قیا ...

درسته

کاش میومدی خصوصی بیشتر راهنماییم کنی از شهریور کل روزای زندگیم حیف شده😐

《میبوسمت؛تمام جهان مست میشود》

تصور کن لحضه ای رو که کشیده میخوابونه در گوشت و بت میگه ریده ام تو قیافت همونی که اولاش واسه این قیا ...

شریک زندگیته؟ چرا اینجوری شد؟

اینجور موارد بنظرم باید بهش نشون بدی کارش اشتباه بوده و کارش زشت بوده. ولی خب اول لازمه ک دونست چی شده

درسته کاش میومدی خصوصی بیشتر راهنماییم کنی از شهریور کل روزای زندگیم حیف شده😐

درخاست بده گلم.

من مشاور نیستم.این تاپیکو زدم ک بهم کمک کنیم.ولی تا اونجایی ک میتونم کمک میکنم🥰