2777
2789
عنوان

پس انداز🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

284 بازدید | 21 پست

20 سالمه نزدیک 15 میایون بیشتر پس انداز ندارم بنظرتون کمه؟! 🤔🤦🏻‍♀️💙🤍........ ولی خب سرکار نمیرم همش از پول تو جیبی های بابام و.... اینا هست جمع کردم و کنکور ای هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیادم داری تازه

آره تازه خرج هم میکنم😐وگهنه بیشتر داشتم خودمم نمیدونم چطگری این همه پول دارم😐😂🤦🏻‍♀️ولی هم پدربزرگم هم بابام بهم ماهیانه پول تو جیبی میدن

آره تازه خرج هم میکنم😐وگهنه بیشتر داشتم خودمم نمیدونم چطگری این همه پول دارم😐😂🤦🏻‍♀️ولی هم پدربز ...

خب پس خوش ب حالت 

یکی ام ازین نظر خیالش راحت باشه ی نفره

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
چطوری جمع کردی؟ آفرین من نمیدونم چطور پس انداز کنم بلد نیستم😞

من از اولش اینجوری بودم پول های مدرسم رو سه سال دبیرستان نخوردم جمع کردم همش😐شد نزدیک 2 میلیون بعد اون موقع آیفون 5 تازه اومده بود بازار بابام دیدد من جمع کردم یک میلیون گذاشت روش 3 میلیون برام ایفون خرید🤦🏻‍♀️🚶‍♀️

دمت گرم  همینکه فکر اقتصادی و پس انداز دارین عالـیه و باعث  امیدواریِ بسیار🌱🤍💫🌻 موفق باشید.

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍